Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL breidt soundbar assortiment uit met nieuwste flagship product: JBL Bar 1300

JBL breidt soundbar assortiment uit met nieuwste flagship product: JBL Bar 1300

© JBL

Ervaar een meeslepende geluidservaring met JBL’s nieuwste toevoeging aan de Bar serie, de JBL Bar 1300. Deze soundbar beschikt over vele geavanceerde functies en maakt de JBL Bar serie compleet. De Bar 1300 brengt een bioscoopervaring naar de woonkamer met Dolby Atmos® en DTS:X 3D surround sound. Deze ervaring kan worden versterkt door de afneembare draadloze surround speakers.

De 15-kanaals JBL Bar 1300 is een draadloze soundbar met in totaal zes omhoog gerichte drivers. Met de unieke MultiBeam™-technologie van HARMAN, Dolby Atmos® en DTS:X 3D-surround sound, creëert de JBL Bar 1300 de ultieme audio-ervaring. Met zijn afneembare draadloze surround speakers en 10” draadloze subwoofer, kunnen gebruikers volledig opgaan in hun favoriete films, series, muziek en games. Plaats de twee afneembare surround speakers, die werken op batterijen en daardoor volledig draadloos zijn, overal in de kamer en laat je meeslepen door kristalhelder geluid. Deze draadloze speakers kunnen ook worden gekoppeld aan een Bluetooth-apparaat om als stand-alone speaker te gebruiken. Wanneer je ze aan elkaar koppelt, creëer je krachtig stereogeluid.

Onze JBL soundbars tillen de thuis bioscoopervaring naar een hoger niveau en de JBL Bar 1300 springt er echt uit“, aldus Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division. “We hebben een recordaantal functies, drivers en verbazingwekkende geluidsprestaties verpakt in één veelzijdige, gebruiksvriendelijke soundbar.” 

© JBL

Net als de andere soundbars binnen de JBL Bar-serie is de JBL Bar 1300 voorzien van HARMAN’s PureVoice. Deze nieuwe technologie maakt gebruik van het unieke algoritme van HARMAN om de spraakhelderheid te optimaliseren, zelfs wanneer luide geluidseffecten het overnemen, zodat filmliefhebbers de meest complexe plot twists kunnen volgen. 

Muziekliefhebbers kunnen de soundbar ook gemakkelijk verbinden met compatibele luidsprekers en online muziekdiensten via WiFi. Ook kan er worden gebladerd door geïntegreerde muziekplatforms om nieuwe nummers en artiesten te ontdekken via de nieuwe JBL One-app. Met de volledig aanpasbare EQ-instellingen van de nieuwe app kunnen gebruikers hun luisterervaring personaliseren. 

De JBL Bar 1300 koppel je eenvoudig met een stemassistent door verbeterde connectiviteit en zeer gemakkelijke bediening. Je kan onmiddellijk Alexa, Google Assistant of Siri vragen om al jouw favoriete entertainment te streamen. Alle soundbars binnen de JBL Bar-serie bieden eveneens toegang tot meer dan 300 online muziekstreamingdiensten via AirPlay 2, Alexa MRM en Chromecast built-in™. Daarnaast kunnen gebruikers genieten van favoriete audio-inhoud, internetradio en podcasts met de beste geluidskwaliteit. 

De JBL Bar 1300 is in februari 2023 verkrijgbaar voor €1499 op jbl.nl.  

© JBL

JBL Bar 1300 functies:

  • 11.1.4 kanalen en 6 omhoog gerichte drivers
  • 1170W vermogen
  • Dolby Atmos®, DTS:X 3D surround sound en MultiBeamTM-technologie 
  • 10’’ draadloze subwoofer 
  • HARMAN PureVoice technologie
  • Compatibel met JBL One App

Bron en foto © JBL