Home Nieuws Jongeren Nikkie de Jager opent make-up mansion voor tien talentvolle creatievelingen

Nikkie de Jager opent make-up mansion voor tien talentvolle creatievelingen

© AvroTros

Make-up is hun lust en leven en ze willen niets liever dan de beste make-up artiest van Nederland worden. Speciaal voor tien jonge talentvolle creatievelingen opent Nikkie de Jager haar mansion waar zij kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Om de kandidaten uit te dagen, neemt Nikkie ze mee naar bijzondere plekken om nieuwe inspiratie op te doen. Inspiratie die zij gebruiken voor de make-up opdrachten, waarbij de kandidaten laten zien wat er schuil kan gaan achter die mooi opgemaakte gezichten.

De tien deelnemers kijken hun ogen uit wanneer ze de drempel van Nikkie haar mansion betreden. Een eigen make-up booth met spiegel, een chill hoek om te socializen en Nikkie’s desk waar ze de make-up looks beoordeelt. Elke aflevering staat een thema centraal en is er een gast aanwezig die Nikkie helpt bij de beoordeling. Voor de opdrachten maken de deelnemers met elkaar een uitstapje naar diverse locaties om inspiratie op te doen. Tijdens een street art tour komen ze tot de meest creatieve ideeën voor hun graffiti look en met een bezoekje backstage bij een dragshow poppen de concepten voor de opdracht over drag meteen op.

© AvroTros

De kandidaten stellen zich volledig open tijdens de inspiratiesessies en delen waarom ze zichzelf soms tot een ander persoon opmaken. Struggles uit hun nog jonge leven waaronder pesten, depressies, zelfacceptatie en liefde komen voorbij. In de eerste aflevering staat het thema ‘Zijn wie je bent’ centraal. YouTuber Robbert Rodenburg staat Nikkie bij en helpt haar met de beoordeling van de opdrachten. Naast Robbert zijn onder anderen ook Eloise van Oranje, Edsilia Rombley en Bente Fokkens te gast in het programma. Ze schuiven aan bij thema’s als streetart, glam en vintage. Welk creatief talent mag zich na 8 weken de winnaar van Nikkie’s Make-up Mansion noemen?

Nikkie’s Make-up Mansion, vanaf 14 januari om 19.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp 

Bron en foto © AvroTros