Home Nieuws Gadgets & Electronica Jaja..daar is die dan, de P smart 2019!

Jaja..daar is die dan, de P smart 2019!

Deze week ligt er weer een te gekke smartphone van Huawei in de winkel. De P smart 2019 is een echte allrounder met een groot scherm inclusief Al Dual Camera.

Vergeleken met zijn voorgangers zit deze smartphone vol vernieuwingen. Het eerste wat je gelijk opvalt is dat de smartphone een groter scherm heeft, een 6.21 inch 19.5:9 Dewdrop Display. Het display bevat aan de bovenkant een druppel notch waar de camera van deze smartphone inzit. Voor het voorkomen van vermoeide ogen bevat de smartphone een Eye Comfort- modus. Deze applicatie filtert blauwe lichten zodat je oogvermoeidheid bij langdurig gebruik voorkomt.

Alleen al voor de krachtige Al dual Camera wil je deze smartphone hebben. Huawei zet de toon als het gaat om fotografie. De P smart 2019 heeft namenlijk een 13 megapixel hoofdcamera en een 2 MP selfie camera. Daarmee kun je toffe selfies maken.

De combinatie van twee lenzen zorgt ervoor dat de smartphone portretten produceert van studiokwaliteit. Met de AI image Stabilization kan je heldere, gedetailleerde nachtfoto’s maken met weinig ruis.

Door de 3400mAh batterij is het mogelijk om de smartphone een dag te kunnen gebruiken. Het is mogelijk om ruim 10 uur te surfen, tot 18 uur videos te bekijken, en 96 uur muziek te kunnen luisteren.

De P smart 2019 wordt in drie kleuren uitgebracht: Midnight Black, Aurora Blue en Sapphire blue en is vanaf nu verkrijgbaar voor een redelijke prijs: 249 euro