Home Nieuws Gadgets & Electronica De gloednieuwe Galaxy Book3 Ultra: beleef het Samsung Galaxy-ecosysteem als nooit tevoren

De gloednieuwe Galaxy Book3 Ultra: beleef het Samsung Galaxy-ecosysteem als nooit tevoren

© Samsung

Samsung onthult vandaag de Galaxy Book3-reeks, met de Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 en Book3 Pro. De Galaxy Book3 Ultra, het vlaggenschip van de reeks, levert ongekende computerprestaties, de Galaxy Book3 Pro 360 heeft een 2-in-1 aanpasbaar design met S Pen-functionaliteit en de Galaxy Book3 Pro heeft een dun en licht, eersteklas mobiliteit clamshell-achtig ontwerp. De Galaxy Book3-reeks is ontworpen voor naadloze connectiviteit tussen meerdere apparaten en geeft je productiviteit en creativiteit een boost.

“Tegenwoordig gebruiken we steeds vaker meerdere apparaten om efficiënt te werken. Deze nieuwe workflows worden gefaciliteerd door het open en uitgebreide Galaxy-ecosysteem,” zegt TM Roh, President en Head of Mobile eXperience Business bij Samsung Electronics. “De nieuwe Galaxy Book3-reeks is een verdere verrijking van ons verbonden aanbod, toegespitst op Galaxy-gebruikers die extreem hoge computerprestaties en een naadloos verbonden Galaxy-ervaring willen om hun productiviteit en creativiteit te maximaliseren.”

De meest intuïtieve verbonden ervaring tot nu toe

De Galaxy Book3-reeks biedt een intuïtieve en vertrouwde verbonden ervaring. Met Link to Windows / Microsoft Phone Link[1] en alle nieuwe productiviteitsfunctionaliteiten voor onderweg, geniet je van naadloze telefoon-naar-pc-connectiviteit in het hele besturingssysteem. Met Recent Websites[2] van Link to Windows / Microsoft Phone Link kun je de websessies op je telefoon voortzetten op je pc – bijvoorbeeld wanneer je de prijs van een vlucht opzoekt op je telefoon om hem vervolgens te boeken op je pc. Met Instant Hotspot[3] maak je met één klik verbinding met draadloze hotspots.

Ook kun je naadloos en zonder onderbrekingen schakelen tussen meerdere schermen op verschillende apparaten. Met de Samsung Multi Control-functionaliteit[4] bedien je je pc, Galaxy Tab en nu ook je Galaxy-smartphone met het toetsenbord en trackpad van de Galaxy Book3, zodat je kunt kopiëren en plakken of slepen en neerzetten tussen je apparaten. Met Second Screen[5] maak je eenvoudig een extra monitor van je Galaxy Tab. Content wordt steeds vaker op meerdere apparaten gemaakt en de Galaxy Book3-reeks maakt het creatieve proces eenvoudiger. Je kunt nu bijvoorbeeld foto’s van hoge kwaliteit op je Galaxy-smartphone maken met Expert RAW[6] en ze vervolgens automatisch overzetten naar de Galaxy Book3 om ze te bewerken in een professioneel fotobewerkingsprogramma. Aan de slag gaan met de nieuwe Galaxy Book3 is intuïtief, snel en probleemloos. Je meldt je slechts één keer aan bij je Samsung-account en je Galaxy Book3 wordt dankzij Single Sign On[7] gesynchroniseerd met de Galaxy-diensten die je op je andere Galaxy-apparaten gebruikt. Je kunt je eenvoudig aanmelden bij je favoriete websites op de Galaxy Book3 met behulp van je Samsung Pass[8]-account voor mobiel. Het overzetten van al je gegevens en instellingen van je oude Windows-pc wordt veel eenvoudiger met Galaxy Book Smart Switch[9] en de Galaxy Book Experience biedt een eenvoudige handreiking om nieuwe gebruikers op weg te helpen.   

         

© Samsung

De kracht om te presteren

De Galaxy Book3-reeks biedt extreem hoge computerprestaties dankzij de verbeterde hardware. De Galaxy Book3 Ultra is voorzien van de nieuwste 13e generatie Intel® Core™ i7-processor[10], waarmee het de snelste Galaxy Book tot nu toe is, en de NVIDIA® RTX Geforce™ 4050 laptop GPU[11], voor studiokwaliteit graphics, om zowel creatieve projecten als games naar een hoger plan te tillen. Samsungs Dynamic AMOLED 2X Display – die voor het eerst gebruikt werd in Galaxy premium smartphones – is nu ook beschikbaar in de Galaxy Book3 Ultra en Pro. De 3K-resolutie (2880×1800) geeft ongelooflijk veel details weer en de aanpasbare 120Hz-refresh rate zorgt voor een soepele en prettige kijkervaring. Het scherm is bovendien VESA ClearMR- en DisplayHDR TRUE BLACK 500-gecertificeerd en heeft een SGS Eye Care Display-certificering voor de gegarandeerde vermindering van blauw licht. Dankzij deze verbeteringen kun je makkelijker veeleisende taken uitvoeren, rijke en gedetailleerde content zonder kwaliteitsverlies bekijken en games met hoge specificaties spelen. Bovendien kun je kiezen tussen een 14-inch[12] of een 16-inch scherm[13] met een beeldverhouding van 16:10.

De Galaxy Book3 Ultra en Pro zijn voorzien van geavanceerde audio, met een nieuw quad-luidsprekersysteem dat heldere, hoge tonen en een rijk basgeluid produceert. Dubbele microfoons van studiokwaliteit, gecombineerd met AI Noise Cancelling, vangen je stem duidelijk op en verminderen achtergrondgeluiden. En je kunt op elk moment met een gerust hart deelnemen aan videogesprekken: je zult er altijd op je best uitzien dankzij Studio Mode, met belichtingscorrectie, automatische kadering, oogcontactcorrectie en mooie achtergronden.

© Samsung

Beschikbaarheid

De nieuwe Galaxy Book3 Ultra en Pro hebben een volledig aluminium frame voor een luxe uitstraling en bieden een verbeterde gebruikservaring met behoud van het lichte, platte design. De apparaten zijn milieubewust ontworpen: de onderdelen van de Galaxy Book3 Ultra en Pro zijn gemaakt van gerecycled plastic[14] van afgedankte visnetten, terwijl alle plastics in het verpakkingsmateriaal zijn geëlimineerd. De Galaxy Book3 Ultra is beschikbaar in 16-inch, in de kleur Graphite. De Galaxy Book3 Pro is verkrijgbaar in 14-inch en 16-inch, in de kleuren Graphite en Beige[15]. De Galaxy Book3 Pro 360 is beschikbaar in 16-inch in de kleuren Graphite en Beige[16].

Vanaf 17 februari 2023 is de nieuwe Galaxy Book3-reeks beschikbaar voor verkoop, te beginnen met de Galaxy Book3 Pro- en Pro360-modellen in Nederland. Klanten kunnen vanaf vandaag pre-orders plaatsen voor de Galaxy Book3 Pro- en Pro360-modellen. Vanaf 17 februari is dit mogelijk voor de Galaxy Book3 Ultra. Ga voor meer informatie over de Galaxy Book3-reeks naar: http://www.samsungmobilepress.com of http://www.samsung.com/global/galaxy.

Bekijk voor de volledige Book3 line-up, de beeldformaten en adviesverkoopprijzen onderstaande tabel.  

Book3 Ultra 16″ i7 16GB 1TB NVIDIA WiFi € 2.999

—————————————————————————

Book3 Pro 360 16″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.299

Book3 Pro 360 16″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 2.099

Book3 Pro 16″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.199

—————————————————————————

Book3 Pro 16″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.199

Book3 Pro 16″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.199

Book3 Pro 16″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 1.999

Book3 Pro 14″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.099

Book3 Pro 14″ i7 16GB 1TB Shared WiFi € 2.099

Book3 Pro 14″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 1.899

—————————————————————————

Book3 360 15″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 1.699

Book3 360 15″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 1.699

Book3 360 13″ i7 16GB 512GB Shared WiFi € 1.599

[1] Gebruikers dienen hun Samsung Galaxy-apparaat te koppelen aan hun Windows-pc via ‘Link to Windows’ op de telefoon en de Microsoft Phone Link-app op de pc en de installatie-instructies te volgen, inclusief het inloggen op hetzelfde Microsoft-account. Link naar Windows is vooraf geinstalleed op bepaalde Samsung Galaxy-apparaten. PC (Microsoft Phone Link-app) vereist Windows 10 of hoger. Voor Microsoft Phone Link wordt aangeraden dat het Samsung Galaxy-apparaat zich op hetzelfde wifinetwerk als de pc bevindt. Sommige mobiele apps kunnen het delen van content op andere schermen beperken. Sommige gerelateerde functionaliteiten kunnen per apparaat verschillen.

[2] ‘Recent websites’ is alleen beschikbaar bij gebruik van de Samsung Internet-app op een Samsung Galaxy-smartphone met One UI 3.1.1 of hoger (Samsung Galaxy S, Note, Z Fold, Z Flip) en Windows-pc met Windows 10 20H1 of hoger. Vereist de nieuwste app-updates voor Phone Link/Link to Windows/Samsung internet.

[3] ‘Instant Hotspot’ is alleen beschikbaar op Samsung Galaxy-smartphones met One UI 4.1.1 en BT-compatibele Windows-pc’s met Windows 11 22H2 of hoger. Vereist de nieuwste app-updates voor Link to Windows / Phone Link.

[4]Samsung Multi Control vereist bijgewerkte telefoons met One UI 5.1, tablets met One UI 4.1 of hogere versies en werkt op apparaten uit de Galaxy Book-serie die in 2021 of later zijn uitgebracht met Samsung Settings v1.5 (Intel) of Samsung Settings v3.3 (ARM). Sommige modellen hebben mogelijk beperkte ondersteuning voor bepaalde functionaliteiten.

[5]Second Screen vereist een Galaxy Tab S7, S7+ en S7 FE met One UI 3.1 of hoger, en S8, S8+ en S8 Ultra. Pc’s met Wireless Display en Windows 10 v.2004 of hoger zijn vereist.

[6] Expert RAW moet voor gebruik gratis worden gedownload uit de Galaxy Store. De Expert RAW-app is beschikbaar op de Galaxy S23-serie (S23 Ultra, S23+, S23), Galaxy S22-serie (S22 Ultra/S22+/S22), S21 Ultra, S20 Ultra, Z Fold4, Z Fold3, Z Fold2 en Note 20 Ultra. Om afbeeldingen automatisch over te zetten, moet Quick Share op de pc zijn geïnstalleerd en moeten gebruikers op beide apparaten inloggen met hetzelfde Samsung-account. (PC: Schakel Quick Share-ontvangst en Scherm in. Telefoon: Schakel Auto Share naar pc of tablet in onder Expert RAW-instelling > Choose your PC)

[7]Single Sign-On werkt op apps zoals Quick Share, SmartThings, Bixby, Samsung Bluetooth Sync, Samsung Multi Control, Samsung Notes en Samsung Gallery.

[8]Samsung Pass vereist TPM (Trusted Platform Module) 2.0 en hoger, Windows 10 versie 1903 of hoger, Windows Hello. Beschikbare apparaten en browsers kunnen aan verandering onderhevig zijn.

[9]Gegevensoverdracht via Galaxy Book Smart Switch vereist dat alle apparaten zijn geïnstalleerd met Galaxy Book Smart Switch. Beide pc’s moeten op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. De beschikbaarheid van de Galaxy Book Smart Switch kan variëren, afhankelijk van het besturingssysteem. Er kan een bepaald bestand zijn dat niet kan worden overgedragen, in welk geval de gebruiker wordt geïnformeerd tijdens de uitvoering van het programma.

[10]CPU-specificaties verschillen per model, land of regio.

[11]GPU-specificaties verschillen per model, land of regio.

[12]14-inch optie alleen beschikbaar voor Galaxy Book3 Pro. Beschikbaarheid verschilt per markt.

[13]De schermgrootte wordt diagonaal gemeten als een volledige rechthoek zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken. Het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege de afgeronde hoeken.

[14]Het gerecyclede plastic bestaat uit twee soorten plastic: PA (Polyamide) materiaal afkomstig van afgedankte visnetten en PC (Polycarbonaat) materiaal afkomstig van afgedankte watervaten. We hebben gerecyclede materialen verwerkt in de boven-, voor- en achterbehuizing. Boven-, voor- en achterbehuizing bevatten geen interne circuits, printplaten of andere componenten.

[15]Beschikbaarheid van kleuren kan variëren per model, configuratie en land.[16]Beschikbaarheid van kleuren kan variëren per model, configuratie en land.

Bron en foto © Samsung

                                                        

Vorig artikelSamsung lanceert de gloednieuwe Samsung Galaxy S23-serie
Volgend artikelDit zijn de eerste namen van 538 Koningsdag
Ik ben de eigenaar van Planetzone