Home Nieuws Gadgets & Electronica Betaalbare high-end telefoons van realme inclusief abonnement vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Betaalbare high-end telefoons van realme inclusief abonnement vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

De uiterst betaalbare smartphones van realme zijn voor de allereerste keer te verkrijgen in Nederland mét telefoonabonnement. De realme-smartphones in combinatie met abonnementen zijn exclusief verkrijgbaar via Belsimpel. realme is het snelstgroeiende telefoonmerk ter wereld en is met de realme 7 Pro en realme X50 5G klaar om de Nederlandse markt te veroveren.

Pro 7 white

Het snelstgroeiende telefoonmerk ter wereld
realme is een Chinees smartphonemerk dat de Aziatische markt in hoog tempo verovert. Ook internationaal maakt het merk grote stappen: het neemt op dit moment de zevende plek in op de lijst met populairste smartphone-merken ter wereld. realme is officieel het snelstgroeiende smartphonemerk ter wereld. In Nederland is Belsimpel de eerste partij die realme-smartphones inclusief abonnement toe mag voegen aan haar assortiment. 

De populariteit van realme-smartphones is aan een aantal dingen te danken, waaronder een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De smartphones hebben geen extravagante prijskaartjes van meer dan €1000,-, maar worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Dat betekent overigens niet dat je geen realme-smartphone met indrukwekkende specs kunt vinden. Integendeel, de specs van realme zijn volledig van deze tijd en kunnen zich meten met die van andere bekende aanbieders. 

Pro 7 blue

realme 7 en 7 Pro
De realme 7, en zijn broertje de realme 7 Pro, belichamen alles waar realme voor staat. Deze smartphones hebben een adviesprijs van respectievelijk €199,- en €299,- en daarvoor krijg je flink veel waar voor je geld. Zo is de realme 7 uitgerust met een 90Hz-scherm, waardoor beelden buitengewoon vloeiend over je scherm bewegen. Een unicum in deze prijsklasse, evenals de 30W oplaadsnelheid. Samen met de 5000mAh-batterij zorgt dit ervoor dat je niet vaak een lege telefoon zal ervaren als je onderweg bent. 

Met realme 7 Pro wordt de prijs-kwaliteitverhouding nog aantrekkelijker door een aantal technische upgrades. Deze laadt zelfs met 65W op, wat in de praktijk betekent dat de smartphone binnen zo’n tien minuten van 0% batterij opgeladen is naar zeker 50%. Daarnaast is de 7 Pro uitgerust met een razendsnelle chipset die het mogelijk maakt om zwaardere games te ondersteunen. Het 60hz OLED-display biedt levensechte kleuren en contrasten in alle content die je maar wilt bekijken. Daarnaast krijg je bij zowel de realme 7 als de 7 Pro een garantie van drie jaar.

X50 5G

realme X50 5G
Voor de mensen die nog net wat meer uit hun telefoon willen halen en klaar zijn om de stap naar 5G te maken is er de realme X50 5G. Op dit moment is dit model de beste in de markt binnen zijn prijssegment. Het model heeft een adviesprijs van €379,99 en komt met een iets krachtigere chipset dan de realme 7 en 7 Pro, namelijk de Snapdragon 765G. De X50 5G beschikt ook over een 120Hz-scherm, waardoor de beelden nog vloeiender zijn dan bij de realme 7 en ook zijn de camera’s van nog betere kwaliteit. Bovendien is de X50 5G nu beschikbaar voor €279,99 als speciale Black Friday-aanbieding!

X50 5G



Ook de 6S en C3 beschikbaar in Nederland
Vorige week introduceerde realme ook de modellen realme 6S en realme C3 op de Nederlandse markt. De realme C3 is ’s werelds eerste telefoon met een MediaTek Helio G70 processor en bevat MediaTek Gaming-technologie om netwerkvertraging te optimaliseren. Het is het een van de snelste modellen in zijn categorie. De realme C3 is uitermate geschikt voor mainstream smartphonegebruikers en mobiele gamers. Naast een primaire camera van 12mp bevat het model een 5mp selfie camera.

De realme 6s beschikt zelfs over een 48mp Ai Quad Camera, die de mogelijkheid geeft om met diverse lenzen te fotografen. Zo beschikt hij over een ultra-wide-angle-lens (8mp), een portretlens (2mp) een ultra macro lens(2mp). Dit biedt een indrukwekkende foto-ervaring. Net als de realme 7 en de realme 7 Pro beschikt de realme 6s over een 5000mAh-batterij en bevat een 18w quick charge optie om de oplaadtijd te versnellen. Daarnaast kan de 6S voor maar liefst 2 simkaarten en 1 Micro-SD kaart tegelijk worden gebruikt. 

Eerder dit jaar werd ook de realme C11 al geïntroduceerd. Het design van de C11 is geïnspireerd op de geometrische ontwerpen van Mondriaan. De C-series worden al door meer dan 13 miljoen gebruikers wereldwijd verkozen dankzij de premium kwaliteit, een enorme batterij, groot scherm en aantrekkelijk design.Black Friday realme 


De realme-smartphones zijn nu inclusief abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel en ook voor aanvullende gadgets kun je bij Belsimpel terecht. Bovendien lopen er nu mooie Black Friday deals, een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met realme! De C11, die normaal een adviesprijs van €119,99 heeft, is nu beschikbaar voor slechts €99,99. De C3, die normaal gesproken een adviesprijs van €149,99 heeft, is dankzij Black Friday verkrijgbaar voor €129,99. Ook de recent geïntroduceerde 6S is voor Black Friday in prijs verlaagd en verkrijgbaar voor €149,99

Bron © RealMe

Vorig artikel[Review] Kingdom Hearts: Melody of Memory
Volgend artikelDe politie waarschuwt voor datingfraude
Ik ben de eigenaar van Planetzone