Home Nieuws Film nieuws Prime Video maakt datum The Boys Seizoen 4 bekend

[Video] Prime Video maakt datum The Boys Seizoen 4 bekend

© Prime Video

Prime Video kondigt aan dat het vierde seizoen van de wereldwijde Emmy-winnende dramaserie The Boys op 13 juni 2024 verschijnt. De intrigerende serie start met drie spannende afleveringen op 13 juni, gevolgd door wekelijkse releases, met als hoogtepunt de epische seizoensfinale op donderdag 18 juli. Dit acht afleveringen tellende seizoen is exclusief te zien op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca’s zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van The Boys bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. In Seizoen 4 maken ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

The Boys is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson. Zij zijn tevens uitvoerend producent van de serie, die is ontwikkeld door uitvoerend showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn en Michaela Starr fungeren ook als uitvoerend producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, samen met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

In Nederland profiteren Prime leden van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor €4,99 per maand/ € 49,99,- per jaar

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelMoerstedt langer bij Hoffenheim
Volgend artikelHeroes Made in Asia verhuist naar Utrecht