Home Entertainment Heroes Made in Asia verhuist naar Utrecht

Heroes Made in Asia verhuist naar Utrecht

© Made in Asia

Afgelopen weekend vond een succesvolle vierde editie van Heroes Made in Asia plaats in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie maakt bekend dat de volgende editie volgend jaar naar maart én Utrecht verhuist

Ruim 12.000 bezoekers trokken afgelopen weekend naar Gorinchem voor het Aziatische popcultuur evenement Heroes Made in Asia. Na vier succesvolle en steeds groter wordende edities zegt de organisatie klaar te zijn voor de volgende stap. Volgend jaar zal het event plaatsvinden op 15 & 16 maart en verhuizen naar de Jaarbeurs Utrecht. Met deze verandering kunnen ze het event uitbreiden en willen ze nog toegankelijker zijn voor de bezoekers.

Nieuwe datum & locatie

De datum verschuift van februari naar maart. Dit doet de organisatie onder andere vanwege de vraag van bezoekers naar de geliefde periode in maart, omdat in februari velen op vakantie zijn. Daarnaast verhuist het dus ook van Gorinchem naar Utrecht. De belangrijkste redenen om naar de Jaarbeurs Utrecht te gaan zijn toegankelijkheid, bereikbaarheid en groeimogelijkheden. De volgende editie zal maar liefst 3 hallen bekleden.

Zelfde event

De organisatie benadrukt dat het evenement hetzelfde karakter zal behouden. Hoewel dit evenement van dezelfde organisatie is als Heroes Dutch Comic Con, dat 2 keer per jaar in de Jaarbeurs wordt gehouden, zijn het twee opzichzelfstaande evenementen. Daarmee belooft de organisatie dat de bezoekers van Heroes Made in Asia in de Jaarbeurs dezelfde sfeer, beleving, gemoedelijkheid en unieke content zullen krijgen. De drie hallen in de Jaarbeurs zullen gevuld worden met alles op het gebied van Anime, Manga, Cosplay, Gaming, en andere Aziatische (pop)cultuur gerelateerde activiteiten, zoals de zeer geliefde food market.

Website:

made-in-asia.nl

Bron en foto © PlanetZone

Vorig artikel[Video] Prime Video maakt datum The Boys Seizoen 4 bekend
Volgend artikelPlanetZone aanwezig bij de Mobile World Congress in Barcelona