Home Nieuws Film nieuws Justin Bieber: Our World, Madres en The Manor nieuw bij Video...

[video] Justin Bieber: Our World, Madres en The Manor nieuw bij Video Prime

Justin Bieber Our World © Amazon Prime Video

Vanaf vandaag, 8 oktober, nieuw op Prime Video, Justin Bieber: Our World, Madres en The Manor.

Justin Bieber: Our World

JUSTIN BIEBER: OUR WORLD neemt kijkers mee backstage, onstage en in het privé-leven van de wereldwijde superster als hij zich voorbereidt op een recordbrekende New Year’s Eve 2020 concert. Na een concert onderbreking van drie jaar, geeft Bieber een spetterend optreden op het dak van het Beverly Hilton Hotel voor 240 genodigden – en miljoenen fans wereldwijd die via livestream meekijken. De 94 minuten durende documentaire, geproduceerd en geregisseerd door de bekroonde filmmaker Michael D. Ratner, volgt Bieber en zijn team in de maand voorafgaand aan de show, terwijl ze repeteren en een indrukwekkend decor bouwen. De film legt ook persoonlijke zelf geschoten momenten vast tussen Bieber en zijn vrouw Hailey door de lens van de artiest zelf.

Geregisseerd door Michael D. Ratner
Met Justin Bieber
Geproduceerd door Michael D. Ratner, Scott Ratner, Kfir Goldberg, Andy Mininger
Uitvoerend geproduceerd door Scooter Braun, Allison Kaye, Scott Manson, Jennifer McDaniels
Co-uitvoerende geproduceerd door Jules Ferree, Nick DeMoura, Rory Kramer, Jillian Halterman,
Rick Faigi

Madres
Welcome to the Blumhouse 2

Beto en Diana, een jong Mexicaans-Amerikaans koppel dat hun eerste kind verwacht, verhuizen naar een klein stadje in het Californië in de jaren ’70 waar Beto een baan aangeboden heeft gekregen als manager van een boerderij. Geïsoleerd van de gemeenschap en geplaagd door verwarrende nachtmerries, onderzoekt Diana de vervallen bedrijfsranch waar ze verblijven. Ze vindt een gruwelijke talisman en een doos met de bezittingen van de vorige bewoners. Haar ontdekkingen leiden haar naar een waarheid die veel vreemder en angstaanjagender is dan ze ooit had kunnen denken.

Geregisseerd door: Ryan Zaragoza
Geschreven door: Marcella Ochoa & Mario Miscione
Met in de hoofdrollen: Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill, en Elpidia Carrillo
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sanjay Sharma en Matthew Myers

The Manor
Welcome to the Blumhouse 2

Een kwaadaardige kracht aast op de bewoners van een slaperig verzorgingstehuis in The Manor, een gotisch verhaal over terreur met een moderne twist. Wanneer een lichte beroerte haar vermogen om voor zichzelf te zorgen vermindert, verhuist Judith Albright (Barbara Hershey) naar Golden Sun Manor, een verzorgingstehuis met een voortreffelijke reputatie. Maar ondanks de beste inspanningen van het personeel, en een ontluikende vriendschap met medebejaarde Roland (Bruce Davidson), overtuigen vreemde voorvallen en nachtmerrie-achtige visioenen Judith ervan dat een duistere aanwezigheid rondwaart op het enorme landgoed. Als de bewoners op mysterieuze wijze beginnen te sterven, worden Judiths waarschuwingen afgedaan als fantasie. Zelfs haar toegewijde kleinzoon Josh (Nicholas Alexander) denkt dat haar angsten het gevolg zijn van dementie, en niet van demonen. Met niemand die haar wil geloven, moet Judith ofwel ontsnappen uit de beslotenheid van het landhuis, of het slachtoffer worden van het kwaad dat erin leeft.

Geschreven en geregiseerd door: Axelle Carolyn
Met in de hoofdrollen: Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett en Katie Amanda Keane
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sandy King en Richard J Bosner

Bron en foto © Amazon Video Prime

Vorig artikel[video] Tears for Fears kondigt eerste album in 17 jaar aan, ‘The Tipping Point’
Volgend artikelUitdagende legpuzzel in spiegelbeeld