Home Games Uitdagende legpuzzel in spiegelbeeld

Uitdagende legpuzzel in spiegelbeeld

rear view mirror puzzel © Indigo

Puzzelfans, die toe zijn aan iets nieuws kunnen in november hun hart ophalen! Dan verschijnt er een nieuwe, eigentijdse puzzel: de Rear View Mirror puzzle. Deze puzzel is extra uitdagend omdat je je de verkeerssituatie die je in de achteruitkijkspiegel ziet, in spiegelbeeld moet puzzelen. Bovendien is niet de gehele situatie zichtbaar en zul je de buitenste randen zonder voorbeeld moeten leggen. Hierdoor onderscheidt deze puzzel zich van bestaande puzzels. Deze 1000 stukjes puzzel is modern en vernieuwend. En dit is nog maar het begin!

De puzzelplaat ‘Verkeersdrukte’ is modern getekend met gedetailleerde en grappige verkeerssituaties, vol met eigentijdse onderwerpen. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Zelfs wanneer de puzzel klaar is, is er nog een extra zoekopdracht.

‘Verkeersdrukte’ is de eerste, van een reeks uitdagende Rear View Mirror puzzels. Vanaf volgend jaar verschijnen er meer varianten, zoals ‘Politie Achtervolging’ en ‘Op Safari’. Bovendien komen er van iedere puzzel andere uitvoeringen en verschillende moeilijkheidsgradaties, zoals een 500 stukjes puzzel of een ‘nacht’editie.

De Rear View Mirror puzzle is vanaf half november verkrijgbaar voor € 19,95 bij de betere speelgoedwinkels en spellenspeciaalzaken.

Bron en foto © Indigo

Vorig artikel[video] Justin Bieber: Our World, Madres en The Manor nieuw bij Video Prime
Volgend artikelRed Hot Chili Peppers World Tour 2022
Ik ben de eigenaar van Planetzone