Home Nieuws Film nieuws Trailer bioscoopfilm KLEM gelanceerd

Trailer bioscoopfilm KLEM gelanceerd

© Fotograaf credit Jurre Rompa

Nu online: de trailer van de speelfilm KLEM van Frank Ketelaar. Na drie succesvolle seizoenen van de spannende tv-serie KLEM krijgt het verhaal een vervolg op het witte doek. KLEM gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is, waarbij het leven van belastingambtenaar Hugo Warmond opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius en diens vrouw Kitty. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Overige rollen zijn voor Ellen Parren, Zoë Cusell, Yenthe Bos, Marie-Mae van Zuilen en de Italiaanse actrice Claudia Vismara

KLEM gaat op maandag 30 januari feestelijk in première in Koninklijk Theater Tuschinski en is vanaf 2 februari te zien in de bioscoop. 

© Fotograaf credit Jurre Rompa


Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Bron en foto © September Film / © Jurre Rompa

Vorig artikelOud voetballers in race voor loden leeuw
Volgend artikelDI-RECT, Goldband, Maan en nog veel meer Nederlandse topacts naar Indian Summer Festival 2022