Home Nieuws TV Nieuws Oud voetballers in race voor loden leeuw

Oud voetballers in race voor loden leeuw

© AvroTros / Elvin Boer

Stemmen op genomineerden begonnen

Plameco plafonds, Koning Toto en supermarkt Lidl zijn dit jaar genomineerd voor de meest irritante reclame van 2022; de gevreesde Loden Leeuw. Dit is vanavond bekendgemaakt in het AVROTROS-programma Radar.

Lidl kan dit jaar maar liefst twee keer in de prijzen vallen want ook de nominaties van de meest irritante BN’er in een reclame zijn bekend. Het gaat daarbij om Frank Lammers (Jumbo), de oud-voetballers Wim Kieft, Sjaak Zwart, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde in de BetCity-reclame en Alex Klaassen (weer Lidl). 

Vorig jaar viel Henny Huisman de dubieuze eer ten deel om in de prijzen te vallen als meest irritante BN’er in een reclame. Beveiligingsbedrijf Verisure ontving toen het loden beeldje van de leeuw. Radar reikt de prijzen al uit sinds 2004.

Stemmen kan vanaf nu, tot en met 18 december, via www.lodenleeuw.nl. De winnaar wordt in de Radar-uitzending van maandag 19 december aangekondigd.

Bron © AvroTRos

Vorig artikel[Video] Gouden duo Jaap Reesema en Kim Kötter winnen hoofdprijs tijdens eerste editie Sky Christmas Charity Diner
Volgend artikelTrailer bioscoopfilm KLEM gelanceerd
Ik ben de eigenaar van Planetzone