Home Nieuws Film nieuws Trailer ‘Avatar: The Way of Water’ exclusief te zien in de bioscoop

Trailer ‘Avatar: The Way of Water’ exclusief te zien in de bioscoop

© The walt disney company

Op CinemaCon 2022 is de titel van de vervolgfilm van ‘Avatar’ bekend gemaakt: ‘Avatar: The Way of Water’. De teasertrailer voor deze film is vanaf woensdag 4 mei een aantal dagen exclusief te zien in de bioscopen, voorafgaand aan Marvelfilm ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’. ‘Avatar: The Way of Water’ zal vanaf 14 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. 

‘Avatar: The Way of Water’ vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen. De film wordt geregisseerd door James Cameron en geproduceerd door Cameron en Jon Landau. In de film spelen sterren als: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi en Kate Winslet.

De teasertrailer van ‘Avatar: The Way of Water’ is voor het eerst vertoond op CinemaCon, in 3D, en zorgde voor veel reacties vanuit het publiek. De teasertrailer zal vanaf 4 mei exclusief te zien zijn in de bioscoop, voorafgaand aan ‘Doctor Strange in te Multiverse of Madness’.

‘Avatar: The Way of Water’ draait vanaf 14 december in de Nederlandse bioscopen

Bron en foto © The walt disney company

Vorig artikel[video] Afro Bros knallen de zomer in met titeltrack nieuwe Costa film
Volgend artikelFinal Fantasy XIV is nu negen jaar in de lucht, maar hoe toegankelijk is het?