Home Nieuws Film nieuws Afro Bros knallen de zomer in met titeltrack nieuwe Costa film

[video] Afro Bros knallen de zomer in met titeltrack nieuwe Costa film

© Afreaka Records

De uitgebleven ‘summer of love’ is nu toch echt in zicht. Feesten, dansen, vakanties… Alles mag weer en daar weet DJ/producers duo Afro Bros wel raad mee. Laat het maken van een stomende zomer vibes track maar aan deze Latin Grammy winnaars over. Ze bundelden hun krachten met Joey X Manuel en Papi Mikey Dinero voor de soundtrack van de nieuwe Costa film. Het gelijknamige nummer “Costa” wordt op 28 april gereleased op Afro Bros eigen label Afreaka Records. Dé hete zomerhit om helemaal op los te gaan.

Afro Bros (Giordano Ashruf en Rashid Badloe) doken de studio in met Joey X Manuel en Papi Mikey Dinero. De artiesten vullen elkaar goed aan met als resultaat het ultieme vakantiegevoel in één plaat. Afro Bro’s typerende Booty Beats stijl (bekend van hun hits met onder andere David Guetta, Daddy Yankee en Major Lazer) glijdt soepel onder de exotische raps van Papi Mikey Dinero. Voeg hier de podiumbeesten Joey X Manuel (Joey Ferre en Manuel Broekman) aan toe en Costa is klaar om elke club, strandtent of woonkamer op zijn kop te zetten.

De Arnhemse Afro Bros braken in 2016 internationaal door met het catchy “18 plus” en hebben inmiddels een indrukwekkend track record op hun naam staan. Grootste hit tot nu toe is het nummer “X” van Nicky Jam & J Balvin. Geproduceerd door Afro Bros en goed voor 2 biljoen YouTube views, meer dan 900 miljoen Spotify streams en een Latin Grammy nominatie. Het in 2011 opgezette eigen label Afreaka Records heeft afgelopen maart een exclusieve distributie deal gesloten met Sony Music’s The Orchard. Alle muziekreleases van Afreaka Records worden nu door Sony Music’s wereldwijde kanalen gedistribueerd. Na twee jaar hard werken achter de schermen is het nu tijd om
internationaal te knallen. Afro Bros werkt aan nieuwe tracks met internationale artiesten en heeft boekingen voor optredens over de hele wereld. Deze zomer vliegen de mannen heen en weer tussen o.a. Griekenland, Spanje en Marokko en staan ze in eigen land op grote festivals als Mysteryland en Indian Summer Festival. Één ding is zeker; de boys zijn klaar om elke dansvloer te veroveren met hun Booty Beat

© DFW

Over de film:

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Bron en foto © Afreaka Records

Vorig artikel[Review] Moss: Book 2 – VR op zijn best
Volgend artikelTrailer ‘Avatar: The Way of Water’ exclusief te zien in de bioscoop