Home Nieuws Film nieuws The unlikely romance that started it all: hier is trailer van Queen...

The unlikely romance that started it all: hier is trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

© Netflix

Netflix en Shondaland geven vandaag de trailer en nieuwe beelden vrij van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. De prequel van de wereldwijde hit Bridgerton is vanaf 4 mei 2023 exclusief te zien op Netflix.

Over Queen Charlotte: A Bridgerton Story Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.   

© Netflix

Cast: Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton personages. India Amarteifio (Line of Duty) speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley (Gangs of London) speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest (The Sandman) speelt de jonge koning George. De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child) als de jonge Brimsley, Freddie Dennis (The Nevers) als Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) als Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) als Adolphus, Rob Maloney (Casualty) als de dokter, Cyril Nri (Cucumber) als Lord Danbury en Hugh Sachs (Bridgerton seizoen 1 & 2) als de oudere Brimsley. 

Showrunner, uitvoerend producent en scenarioschrijver: Shonda Rhimes

Regisseur en uitvoerend producent: Tom VericaUitvoerend producent: Betsy Beers

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf 4 mei exclusief te zien op Netflix

Bron en foto © Netflix