Home Nieuws Sport Nieuws De Ligt, Verbruggen en Cody Gakpo keren terug in Oranjeselectie

De Ligt, Verbruggen en Cody Gakpo keren terug in Oranjeselectie

© KNVB

Matthijs de Ligt (Bayern München) Bart Verbruggen (RSC Anderlecht) en Cody Gakpo (Liverpool) sluiten weer aan bij de selectie van het Nederlands elftal. Het duo, dat afgelopen donderdag het trainingskamp vanwege een virusinfectie moest verlaten, is voldoende hersteld voor de EK-kwalificatie-ontmoeting met Gibraltar.

Lutsharel Geertruida, die gisteren tegen Frankrijk debuteerde en in de slotfase geblesseerd uitviel, is niet inzetbaar in het duel met Gibraltar. De Feyenoorder keert daarom terug naar zijn club. Ook Stefan de Vrij heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. In overleg met bondscoach Ronald Koeman is besloten dat de verdediger van Inter teruggaat naar Italië in verband met een op handen zijnde gezinsuitbreiding. Door deze wijzigingen blijft de selectie voor de ontmoeting met Gibraltar uit 23 spelers bestaan.

Het Nederlands elftal verloor vrijdag zijn eerste EK-kwalificatiewedstrijd. Vice-wereldkampioen Frankrijk was in Saint-Denis met 4-0 te sterk voor de manschappen van Ronald Koeman.

Maandag 27 maart wacht het tweede EK-plaatsingsduel met Gibraltar. In Stadion Feijenoord in Rotterdam klinkt het eerste beginsignaal om 20.45 uur.

Bron en foto © KNVB

Vorig artikel[Video] Wie past de hak? Maak je op voor een zinderend tweede seizoen van Make Up Your Mind
Volgend artikelThe unlikely romance that started it all: hier is trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Ik ben de eigenaar van Planetzone