Home Nieuws Film nieuws Prime Video onthult de officiële trailer voor het tweede seizoen van Good...

Prime Video onthult de officiële trailer voor het tweede seizoen van Good Omens

Shelley Conn as Beelzebub © Prime Video

De terugkeer van Good Omens is eindelijk in zicht! Voorafgaand aan de release op 28 juli heeft Prime Video de officiële trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van de geliefde serie. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Sheen, David Tennant en Jon Hamm. Na het wereldwijde succes en de enthousiaste reacties op het eerste seizoen heeft mede-bedenker Neil Gaiman gehoor gegeven aan de oproepen van fans. Die graag meer willen zien van het duo, Engel Aziraphale en Demon Crowley. Alle zes afleveringen worden exclusief uitgebracht op Prime Video op 28 juli in meer dan 240 landen wereldwijd. Fans kunnen het eerste seizoen van Good Omens nu streamen op Prime Video.

© Prime Video

Oorspronkelijk gebaseerd op de internationale bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman verkent Good Omens 2 verhaallijnen die verder gaan dan het oorspronkelijke verhaal. Dit om de bijzondere vriendschap tussen Aziraphale (Michael Sheen) een kritische engel en antiquaar en de hedonistische demon Crowley (David Tennant) te belichten. Na het leven te hebben meegemaakt op Aarde sinds “Het Begin” en met de Apocalyps geniet het duo weer van het simpele leven onder de de normale bevolking in Soho, Londen. 

Totdat aartsengel Gabriel (Jon Hamm) onverwacht op de stoep van Aziraphale’s boekwinkel verschijnt. Terwijl Crowley argwanend is over waarom de aartsengel naar de boekwinkel is gekomen, wil Aziraphale het mysterie achter Gabriels situatie oplossen. Het verbergen van de aartsengel voor zowel de Hemel als de Hel verstoort echter al snel hun levens op onvoorziene manieren. Om dit mysterie op te lossen en tegelijkertijd de Hemel en de Hel tegen te werken, hebben ze meer nodig dan een wonder; ze moeten elkaar opnieuw vertrouwen. 

Een mysterie dat ons meeneemt van vóór “Het Begin” naar Bijbelse tijden in het Victoriaanse Edinburgh, de Blitz van het Engeland in de jaren 40 tot aan de moderne tijd. Good Omens 2 heeft Michael Sheen en David Tennant in de hoofdrollen als engel Aziraphale en demon Crowley. Ook keren Jon Hamm terug als aartsengel Gabriel, Doon Mackichan als aartsengel Michael en Gloria Obianyo als aartsengel Uriel. Miranda Richardson keert dit seizoen terug in nieuwe rollen als demon Shax, Maggie Service als Maggie en Nina Sosanya als Nina. Nieuwe gezichten die zich bij de buitenbeentjes in de Hemel en de Hel voegen zijn Liz Carr als engel Saraqael, Quelin Sepulveda als engel Muriel en Shelley Conn als demon Beëlzebub. Neil Gaiman blijft optreden als uitvoerend producent en mede showrunner. Samen met uitvoerend producent Douglas Mackinnon, die ook alle zes afleveringen heeft geregisseerd. Rob Wilkins van Narrativia, namens het nalatenschap van Terry Pratchett, John Finnemore en hoofd van comedy bij BBC Studios Productions Josh Cole zijn ook uitvoerend producenten waarbij Finnemore als medeschrijver fungeert naast Gaiman. Good Omens is gebaseerd op de geliefde en internationaal best verkochte roman van Pratchett en Gaiman. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation en Narrativia

Bron en foto © Prime Video