Home Nieuws Film nieuws Pokemon presenteert trailer van nieuw seizoen van animatieserie

Pokemon presenteert trailer van nieuw seizoen van animatieserie

The Pokémon Company International heeft vandaag de eerste trailer van het komende seizoen van de Pokémon-animatieserie uitgebracht. ‘Pokémon Master Journeys: The Series’, het 24e seizoen van de wereldwijd uiterst populaire animatieserie, komt met gloednieuwe avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu. Fans kunnen de nieuwe trailer van het komende seizoen bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Samenvatting van ‘Pokémon Master Journeys: The Series’
Het is echt een enorm grote wereld, maar Ash en Goh kun je niet missen wanneer ze van Kanto tot Galar met Pokémon vechten en hen proberen te vangen! Met Pikachu, Cinderace en andere Pokémon aan hun zijde trekken onze helden weer de hele wereld over om voor het Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon. Onderweg stijgt Ash op de ranglijst van de World Coronation Series en voegt Goh steeds meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn jacht op Mew. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. De tocht staat bol van nieuwe vrienden, terugkerende rivaliteiten en spannende avonturen!

Overal ter wereld zullen de betreffende zenders de fans laten weten waar en wanneer het komende seizoen van de Pokémon-animatieserie te zien is.

Bron en foto © The Pokémon Company International