Home Nieuws Gadgets & Electronica ‘s Werelds kleinste Gimbal deze maand verkrijgbaar in Nederland en België

[video] ‘s Werelds kleinste Gimbal deze maand verkrijgbaar in Nederland en België

Technologiegigant PowerVision heeft de S1 Gimbal aangekondigd: de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld. Met de S1 Gimbal kan iedereen, van reizigers tot sporters en van vloggers tot freerunners, op een eenvoudige manier professionele content schieten. Ondanks het broekzakformaat van de PowerVision S1, zit deze Gimbal boordevol functionaliteiten, waaronder een pasvorm voor vrijwel iedere gangbare smartphone, een ingebouwde powerbank om de smartphone draadloos op te kunnen laden, gezichtsherkenning om het onderwerp te blijven volgen en een beeldstabilisator. De S1 Gimbal was een groot succes op het crowdfunding platform IndieGoGo en wordt in de derde week van juli verwacht in de Benelux. 

De S1 Gimbal is de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld, weegt slechts 300 gram en kan worden opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert trillingen en bewegingen voor professionele, vloeiende beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is. De PowerVision S1 functioneert als een draadloze powerbank met 10W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, is de PowerVision het ideale hulpje voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De S1 Gimbal is vanaf de derde week van juli verkrijgbaar in Nederland en België bij o.a. Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en via de website van PowerVision. De adviesprijs start bij € 190,- voor de explorer kit. 

link PowerVision

Bron © PowerVision

Vorig artikelViaplay haalt ook rechten premier league binnen
Volgend artikelPokemon presenteert trailer van nieuw seizoen van animatieserie
Ik ben de eigenaar van Planetzone