Home Nieuws Film nieuws Kinepolis lanceert indoor Drive In bioscoop op Breepark te Breda 

Kinepolis lanceert indoor Drive In bioscoop op Breepark te Breda 

Vanaf aanstaande maandag 22 t/m zaterdag 27 juni organiseert Kinepolis Breda in samenwerking met conceptontwikkelingsbureau NiDo B.V. een Drive In bioscoop in evenementenhal Breepark. Met films als Inception en de Lego-films kunnen huishoudens ‘coronaproof’ erop uit en genieten van deze unieke ervaring in eigen auto.    

Kinepolis vertoont iedereens favoriete films in een wel heel bijzondere setting. Hoe gaaf is het om samen de grote kaskrakers van Christopher Nolan te herbeleven zoals Interstellar, Dunkirk en Inception vanuit je eigen auto! Een perfecte manier voor de liefhebbers om de honger te stillen tot de nieuwste film van Nolan, genaamd Tenet. Tenet is naar verwachting deze zomer bij Kinepolis te zien.    

Gedeelde privé bioscoop   
Samen genieten in je eigen auto van films op groot scherm. De auto’s zijn zo opgesteld dat het scherm goed zichtbaar is voor iedereen. Het geluid van de film komt binnen via een FM-frequentie van je eigen autoradio waardoor je midden in de film zit.   

De Drive In vindt plaats op Breepark in de evenementenhal waar je gemakkelijk met je auto naar binnen kunt rijden en dus, ongeacht het weer of tijdstip, heerlijk kunt genieten van een topfilm. Naast eerdergenoemde films zullen voor families ook verschillende Lego-films vertoond worden. Uiteraard worden er verschillende veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van een geweldige film vanuit je eigen auto.    

Praktische informatie:    

  • Data: 22 t/m 27 juni    
  • Locatie: Breepark Breda    
  • Prijs ticket per auto: € 30,50 (één ticket is één auto)   
  • Meer informatie op website: www.kinepolis.nl/drivein    

Deze Drive In wordt verder mede mogelijk gemaakt door Mark van Rhee van L2L Ledscreens B.V. & Sizo Buitenreclame B.V.   

Bron © Kinepolis

Vorig artikelIn ‘Bij ons op het kamp’ krijgt de kijker een uniek kijkje in de bijzondere wereld van de woonwagenbewoners
Volgend artikelFemke Meines zingt titelsong Engel – nu beschikbaar