Home Entertainment Frozen Fashion Week komt er aan!

Frozen Fashion Week komt er aan!

Jonge modellen komen samen om te schitteren in een Disney Frozen 2 geïnspireerde modeshoot waarmee ze de herfst- en wintercollectie van de franchise presenteren en de allereerste Frozen Fashion Week ooit af trappen.

De eerste virtuele Frozen Fashion Week speelt zich af in de betoverende wereld van Arendelle en volgt de recente Fashion Weeks in Londen, New York, Milaan en Parijs. 

Hoogtepunten van de nieuwe seizoenslijnen werden vastgelegd door modefotograaf Mary McCartney en zullen vandaag worden vrijgegeven ter gelegenheid van de aankondiging van Frozen Fashion Week. Een aantal van deze foto’s kan je onderaan dit persbericht ontdekken. Mary McCartney, die eerder beroemde gezichten fotografeerde waaronder Kate Moss, Harry Styles, Madonna en Liv Tyler – en tevens de dochter is van Sir Paul McCartney – is benoemd tot de officiële fotograaf van de modeweek.

Vijf virtuele shows met 16 kinderen laten meer dan 50 outfits van 11 retailers zien, waaronder: C&A, H&M en Rubies. Ook zijn de collecties vanaf 12 oktober te zien op de Disney Family Facebook pagina. Als hoogtepunt van deze week, vindt de volledige virtuele Frozen modeshow plaats op zondag 18 oktober die start om 08:00 uur op het YouTube-kanaal van Disney België. Een voorproefje van wat komen gaat, is nu te zien in een exclusieve teaser die je meeneemt achter de schermen van Frozen Fashion Week.

Bron © Disney België