Home Film nieuws Films NL Kinepolis viert komend weekend grootste Kids Weekend ooit (bioscoop vol met verklede...

Kinepolis viert komend weekend grootste Kids Weekend ooit (bioscoop vol met verklede Frozen fans!)

Frozen fans hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep van Kinepolis om op 23 en 24 november naar de het speciale Kids Weekend te komen. De bioscoopketen stevent af op het grootste Kids Weekend ooit, dat dit keer helemaal in het teken staat van de supercoole Disney-film Frozen 2. In Utrecht en Breda is er een indoor schaatsbaan en kom je verkleed naar dit event, dan maak je kans op een LEGO-pakket!

Scoor snel je tickets voor 23 of 24 november en geniet van een speciaal weekend in het teken van ijskoninging Elsa en prinses Anna! Je maakt bijvoorbeeld een marshmallow-sneeuwpop, de bioscoop is aangekleed in Frozen-sfeer en iedere bezoeker gaat naar huis met een leuke goodie. In Breda en Utrecht kun je zelfs schaatsen op een indoor schaatsbaan (schaatsen inbegrepen) en last but not least wint in elke bioscoopzaal de mooist verklede Anna, Elsa of Olaf een supertof Frozen 2 LEGO-pakket. Kom dus vooral verkleed!

Over Frozen 2
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. 

Praktische info

  • Wat: Kids Weekend: Frozen 2
  • Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november
  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Speelduur: 103 minuten
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.
Vorig artikelBovennatuurlijke releases in december: Supernatural S14 + boxset S1-14
Volgend artikelZero Latency VR Nederland start bouw in Rotterdam