Home Nieuws Film nieuws Filmpremieres week 25

Filmpremieres week 25

Evelyn (Emily Blunt) braves the unknown in "A Quiet Place Part II.”

Met deze week onder meer A Quiet Place Part 2, Chaos Walking en de romantische komedie Zwaar Verliefd 2 met onder andere Jim Bakkum en Barbara Sloesen in de hoofdrol.

A Quiet Place Part II

© 2021 Paramount Pictures All-Rights Reserved

[Horror, Thriller] A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Ook in IMAX, Dolby Cinema, 4D

Chaos Walking

© 2021 Independent Films

[avontuur, sciencefiction]In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen. Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Ook in Dolby Cinema, Dolby Atmos

Zwaar Verliefd 2

© 2021 Dutch FilmWorks

[Romantiek, komedie] In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Hoofdfoto: A Quiet Place Part 2 © 2021 Paramount Pictures All-Rights Reserved