Home Muziek ‘George Michael Jackson-dag’ bij Radio 10

‘George Michael Jackson-dag’ bij Radio 10

Deze vrijdag eert Radio 10 twee muzikale helden tijdens de ‘George Michael Jackson-dag’. 25 juni is namelijk zowel de geboortedag van George Michael (1963) als de sterfdag van Michael Jackson (2009). De radiozender, met de grootste hits aller tijden, brengt daarom op deze dag een muzikale ode aan beide grootheden.

Tijdens ‘George Michael Jackson-dag’ horen luisteraars van Radio 10 ieder half uur een hit van beide zangers achterelkaar voorbijkomen. Tijdens de ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’ tussen 06.00 en 10.00 uur wordt er extra aandacht besteed aan deze bijzondere dag. Zo is Alain Clark deze ochtend te gast om zijn nieuwe single ‘Finally’ te spelen en uiteraard speelt hij ook een cover van één van de zangers. Ook de minimix van Ben Liebrand bevat muziek van beide heren. Luisteraars worden verder de hele dag getrakteerd op verschillende mashups, waarbij de muziek van George Michael en Michael Jackson is samengevoegd en als één geheel te horen zal zijn.

De vijf jaar geleden overleden George Michael en de in 2009 overleden Michael Jackson zijn veel gedraaide artiesten bij Radio 10. Beide grootheden veroveren nog altijd verschillende noteringen in hitlijsten van de zender, waaronder de Top 4000 en de 80’s Top 810.

‘George Michael Jackson-dag’ is op vrijdag 25 juni van 06.00 tot 22.00 uur te horen bij Radio 10.

Bron en foto © Radio 10

Vorig artikelFilmpremieres week 25
Volgend artikelAreaX Festival Terneuzen gaat door