Home Nieuws Film nieuws Film1 Highlights Juli

Film1 Highlights Juli

Met onder meer Bon Bini Holland 2, Vault, Hard Kill

BON BINI HOLLAND 2 – première zaterdag 3 juli 20.30 uur

Genre:  Komedie

Regisseur: Jon Karthaus

Cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Steef de Bot, Sergio Ijssel
Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven.

SHAUN HET SCHAAP: HET RUIMTESCHAAP – première zaterdag 10 juli 19.00 uur

Genre:  Animatie, familie & kids

Regisseur: Will Becher en Richard Phelan

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

HARD KILL – première zaterdag 17 juli 20.30 uur

Genre: Actie-thriller

Regisseur:  Matt Eskandari

Cast: Bruce Willis, Jesse Metcalfe, Lala Kent Het werk van tech-ontwikkelaar en miljardair Donovan Chalmers (Bruce Willis) is zo kostbaar dat hij een team huurlingen onder leiding van Derek Miller (Jesse Metcalfe) in dienst heeft om het te beschermen. Wanneer een terroristische groepering zijn tech in handen krijgt en zijn dochter Eva (Lala Kent) kidnapt, moet Miller haar en Chalmers’ technologie uit de handen van ‘The Pardoner’ zien te redden.

VAULT – première zaterdag 24 juli 20.30 uur

Genre: Actie, crime, drama

Regisseur: Tom DeNucci

Cast: Don Johnson, Theo Rossi, Clive Standen, Samira Wiley Misdaadfilm naar een waargebeurd verhaal waarin twee kleine criminelen in 1975 worden ingehuurd door de maffia om een van de grootste overvallen uit de Amerikaanse geschiedenis te plegen. De vrienden Deuce en Chucky (Theo Rossi en Clive Standen) zijn twee kleine criminelen die in de jaren zeventig regelmatig juweliers beroven. Ze stappen over naar het grotere werk wanneer ze worden ingehuurd door Gerry ‘The Frenchman’ Ouimette (Don Johnson), de rechterhand van maffiabaas Raymond Patriarca (Chazz Palminteri) die zijn zaakjes vanuit de gevangenis regelt. Samen met een stel anderen krijgen Deuce en Chucky de opdracht om een van de grootste overvallen uit de Amerikaanse geschiedenis te plegen: het stelen van 30 miljoen dollar uit een kluis die door de maffia gebruikt wordt als bank en opslagplaats van gestolen goederen.

Bron en foto’s © SPI

Vorig artikelPathé viert de open zomer met actie, drama en humor: Black Widow en De Luizenmoeder
Volgend artikelFilmBox Highlights Juli