Home Nieuws Film nieuws Pathé viert de open zomer met actie, drama en humor: Black Widow...

Pathé viert de open zomer met actie, drama en humor: Black Widow en De Luizenmoeder

Niet alleen is de zomer aangebroken, de bioscopen zijn ook weer open! En dat viert Pathé in juli dubbel en dwars met extra veel keuze aan de leukste films en specials. Voor de Marvel Fans onder ons keert ‘Agent Romanoff’ (Scarlett Johansson) weer terug naar het witte doek: vanaf 7 juli is Black Widow te zien bij Pathé. Swing deze maand ook mee met de documentaire TINA vanuit onze koele zalen, of lach hardop om juf Ank in De Luizenmoeder. Wie van waargebeurde drama’s houdt, is voor The Mauritanian bij Pathé aan het juiste adres. Op zoek naar snelheid en adrenaline? Dan zijn Fast & Furious 9 en Hitman’s Wife’s Bodyguard de must-see films. 

De allerkleinste filmfans kunnen in juli genieten van Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest in de kleuterbios. Voor wie denkt dat het populaire slijm en magie niet samengaan, bewijst De Nog Grotere Slijmfilm het tegendeel. Daarnaast worden er naast films nu ook games op wel heel bijzondere wijze naar de bioscoop gebracht. Met Pathé Play spelen game fanaten hun favoriete spellen op het grote doek. En vanaf 30 juni zijn ook The Croods 2: Een Nieuw Begin en Kameleon aan de Ketting te zien bij Pathé.

Pathé Specials

Tina – vanaf 1 juli 

De ultieme ode aan de wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op eigen manier vorm te geven: TINA

Meer informatie 

Pathé Play – vanaf 1 juli

Speel je favoriete games op het grote doek! Voor een vaste prijs kun je met maximaal zestien personen en eigen console je favoriete games bij Pathé spelen: het ideale game-uitje voor vrienden. Minimumleeftijd is afhankelijk van de gekozen game.

Meer informatie

Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest – 14 juli

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er een feestje van op de boerderij! Fien en Teun maken zich klaar voor het grote dierenfeest, maar met de komst van Stip de Pony gaat er ineens van alles mis… Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Meer informatie

© Dutch Filmworks

Opera Zomer Encore: Porgy and Bess – 18 juli

Porgy and Bess is een modern Amerikaans meesterwerk. De voorstelling neemt je mee naar het plaatsje Catfish Row, een unieke setting met muziek, dans en emotie. Bass Baritone Eric Owens en Sopraan Angel Blue vertolken de hoofdrollen.

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in juli

The Forever Purge – 1 juli

Deze zomer worden alle regels gebroken in The Forever Purge wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen…

Meer informatie

© Universal Pictures.

The Mauritanian – 1 juli

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim, The Serpent), die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantanamo Bay. Met Jodie Foster, Shailene Woodley en Benedict Cumberbatch.

Meer informatie

© Dutch Filmworks

De Nog Grotere Slijmfilm – 7 juli

Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Maar dan wordt haar recept gestolen…

Meer informatie

© Splendid Film

Black Widow – 7 juli (Ook op 4DX en ScreenX)

Het duistere verleden van Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), ook bekend als Black Widow, haalt haar in. Schuldgevoelens, verbroken relaties en een gevaarlijke samenzwering: kan Avenger’s levensgevaarlijke superspion afrekenen met haar schuldgevoelens uit het verleden?

Meer informatie

©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

Fast & Furious 9 – 8 juli (Ook op IMAX, Dolby Cinema en 4DX)

No matter how fast you are, no one outruns their past. Van Londen tot Tokyo, van Midden-Amerika tot Edinburgh en van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de drukke straten van Tbilisi: het gevaar ligt altijd op de loer. Geregisseerd door Justin Lin. 

Meer informatie

© 2020 Univeral Studios All Rights Reserved

Space Jam: A New Legacy – 14 juli

De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in Space Jam: A New Legacy. Deze knotsgekke samensmelting van twee werelden laat zien hoeveel sommige ouders over hebben voor hun kinderen. 

Meer informatie

© 2021 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

Hitman’s Wife Bodyguard – 22 juli (Ook om IMAX en 4DX)

Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug voor een nieuwe gevaarlijke missie: het beschermen van Kincaid’s veeleisende en krankzinnige vrouw Sonia (Salma Hayek). 

Meer informatie

© Dutch FilmWorks

De Luizenmoeder – 28 juli

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Na het wegvallen van directeur Anton proberen juf Ank en haar collega’s basisschool De Klimop weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Meer informatie 

© Dutch Filmworks

Jungle Cruise – 28 juli

Disney’s Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californië. Met Dwayne Johnson als charismatische rivierboot kapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger, start een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken.

Meer informatie

© 2020 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Releasedata onder voorbehoud, kijk voor de meest actuele informatie en tickets op

www.pathe.nl.

Bekijk alle coronamaatregelen van Pathé hier.

Bron © Pathé

Vorig artikelVideoland Releases juli 2021
Volgend artikelFilm1 Highlights Juli