Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer Insidious: The Red Door gelanceerd

Eerste trailer Insidious: The Red Door gelanceerd

Ty Simpkins in Screen Gems Insidious: The Red Door © Sony Pictures Releasing

© Sony Pictures Releasing 

It ends where it all began.

[Horror, Thriller] In INSIDIOUS: THE RED DOOR keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

Patrick Wilson in Screen Gems Insidious: The Red Door © Sony Pictures Releasing 


 
De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee. De film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell dat gebaseerd is op de personages bedacht door Leigh Whannell.

Bekijk hieronder de eerste trailer van INSIDIOUS: THE RED DOOR.

INSIDIOUS: THE RED DOOR draait vanaf 6 juli a.s. exclusief in de bioscoop.

InsidiousTheRedDoor.nl
#InsidiousMovie

Bron en foto © Sony Pictures Releasing 

Vorig artikel[Video] Vol.4 van de Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas verkrijgbaar vanaf 26 april, met gloednieuw verhaalscenario
Volgend artikelHBO Max geeft eerste officiële trailer vrij voor Spy/Master