Home Nieuws Film nieuws De Grote Slijmfilm met Bibi nu te zien op Prime Video

De Grote Slijmfilm met Bibi nu te zien op Prime Video

De succesvolle bioscoophit De Grote Slijmfilm met Bibi is nu te zien op Prime Video. Alle fans kunnen onbeperkt genieten van deze film.


Indy (Bibi) en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen in de wereld gek op slijm! Ze doen daarom op Internationale Slijmdag mee aan een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Zijn eigen speelgoed verkoopt niet meer doordat alle kinderen zo gek zijn op slijm. Hij wil daarom al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Gaat het Indy en Olivia lukken om het slijm te redden? YouTube-ster Bibi uit Zwolle speelt de hoofdrol in de De Grote Slijmfilm. Met meer dan 650.000 abonnees op YouTube en 300.000 volgers op Instagram is deze 11-jarige Slime Queen een ware ster. Deze bijnaam heeft ze te danken aan het feit dat ze het allerliefste slijm-video’s maakt, want Bibi is gek op slijm.

Prime Video biedt klanten in Nederland een groot assortiment aan populaire films en televisieseries, inclusief Amazon Original tv-series, de nieuwste films, lokale Nederlandse titels, kids TV, klassieke boxsets en filmreeksen… Allemaal voor een Prime lidmaatschap van €2,99 per maand zonder extra kosten.

Bron © Amazon