Home Games War of the Visions Final Fantasy Brave Exvius meer dan vier miljoen...

War of the Visions Final Fantasy Brave Exvius meer dan vier miljoen keer gedownload

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de wereldwijde versie van de populaire tactical RPG WAR OF THE VISIONS™ FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® voor mobile al meer dan vier miljoen keer is gedownload sinds de release in de App Store®, Google Play™ en Amazon App Store eerder dit jaar.

Om deze indrukwekkende mijlpaal te vieren is een gloednieuwe, geanimeerde trailer voor de game uitgebracht met vocals van de populaire Japanse zangeres Raychell. In de trailer vormt haar nieuwe song, ALL FOR LOVE, de achtergrondmuziek voor spannende animatiebeelden van de populaire personages die spelers kunnen ontdekken in WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS. De geanimeerde trailer wordt begin juni ook aan de game toegevoegd, samen met een alternatieve versie van de trailer met Japanse vocals.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS:

Om de lancering van de trailer te vieren zal tijdelijk de ‘WOTV FFBE Animated Trailer ‘ALL FOR LOVE’ Campaign’ plaatsvinden. Tijdens deze campagne kunnen fans op de Facebook-pagina van WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS de nieuwe geanimeerde trailer bekijken en erop reageren. Hierdoor kunnen alle spelers maximaal 2.000 Visiore, een kostbare in-game valuta, verdienen.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een opzichzelfstaande gaming-ervaring die is geïnspireerd door klassieke tactische RPG’s van SQUARE ENIX. De game speelt zich af in het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-universum en verplaatst spelers naar Ardra, een continent waar een oorlog dreigt uit te breken tussen verschillende naties die om de heerschappij strijden. Spelers volgen de verhalen van de tweelingprinsen Mont en Sterne uit het koninkrijk Leonis, die de kracht van visioenen kunnen gebruiken, en Machérie, de beeldschone Steel Maiden uit Hourne. In de loop van het verhaal moeten spelers zich een weg banen over diverse slagvelden, waarop ze strategisch slag moeten leveren met vijandelijke troepen en krachtige Espers kunnen oproepen om het tij van de oorlog te keren.WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar als gratis download met in-app aankopen via de App Store®, Google Play™, en de Amazon App Store. Voor de teksten kunnen spelers kiezen voor Engels, Frans, Duits, Spaans, Koreaans en traditioneel Chinees, de gesproken teksten zijn in het Engels en Japans.

Bron © Square Enix