Home Nieuws Film nieuws Beleef film bij Kinepolis met de komende events

Beleef film bij Kinepolis met de komende events

Nell Tiger Free as Margaret in 20th Century Studios’ THE FIRST OMEN. Photo credit: Moris Puccio/20th Century Studios. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Kinepolis heeft de komende maanden weer een aantal gave evenementen op de planning staan. Van meeslepende horroravonden tot spraakmakende premières, deze maanden is er voor ieder wat wils! Als absoluut hoogtepunt presenteert Kinepolis met trots een unieke Star Wars marathon, een onmisbaar evenement voor fans van de epische saga! 

Horror Night: The First Omen
De aftrap vindt plaats op vrijdagavond 5 april met een Horror Night met The First Omen, de langverwachte prequel op de horrorklasieker uit 1976 The Omen.  Geen lentekriebels tijdens deze avond, maar lentegriezels. Bezoekers staan garant voor extreme zweethanden, kippenvel en een adrenaline rush. Deze avond belooft een ware beleving te worden voor alle horrorfans! 
Horror Night: The First Omen | Kinepolis Nederland 

Première Night: Back To Black 
Kinepolis gaat Back to Black op woensdagavond 17 april! In Back to Black volgen we het leven en de muzikale carrière van Amy Winehouse. Tijdens deze bijzondere avond zien bezoekers als een van de eerste de nieuwe film onder het genot van een welkomstdrankje. Bezoekers kunnen hun mooiste outfit weer uit de kast trekken, want de dresscode voor deze avond is namelijk Black & Gold. 
Première Night: Back to Black | Kinepolis Nederland 

Kleuterbios: Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop 
De kinepolis kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. In Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop zullen Sam en Julia onze jongste filmhelden meenemen op avontuur door in muizenhuis. De film bestaat uit 8 afleveringen, waarvan 6 nog nooit eerder vertoond zijn. Een ware primeur dus.  Dit wordt een filmbezoek om nooit meer te vergeten! 
De kleuterbioscoop vindt plaats op zondag 21 april, zondag 28 april, zondag 5 mei en als laatste op zondag 12 mei
Kleuterbios: Het Muizenhuis – Sam en Julia | Kinepolis Nederland 

Ladies Night: Bed & Breakfast 
Op woensdagavond 1 mei staat er weer een Kinepolis Ladies Night op de planning met een heerlijke feel-good film. In Bed & Breakfast neemt de stadse workaholic Sarah ons mee naar haar nieuwe toekomst in een Gronings dorp vol excentriekelingen. Tijdens deze avond ontvangen bezoekers een heerlijke snack en een welkomstdrankje. Na afloop staat er voor iedereen een goodiebag klaar. Dit is het avondje uit voor vriendinnen! Bovendien maakt iedere bezoekers ook nog eens kans op een luxe overnachting in een B&B in Groningen! 
Ladies Night: Bed & Breakfast | Kinepolis Nederlan

Star Wars Marathon 
Op vrijdag 3 mei organiseren Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Enschede een mega 25 uur durende Star Wars-marathon. Nooit eerder was het in Nederland mogelijk om alle 9 delen achter elkaar in de bioscoop te bekijken. Een unieke ervaring voor de echte fans en met een ticket voor de marathon bij Kinepolis maken ze ook nog eens kans op officiële Star Wars LEGO-sets. De eerste film start op vrijdag 3 mei om 11.00 uur en naar verwachting zal de laatste film zijn afgelopen op zaterdag 4 mei om 11.30 uur. De bioscoop zal in thema worden aangekleed en iedereen die de marathon weet te volbrengen krijgt een exclusief aandenken mee naar huis. 
Marathon: Star Wars – The Skywalker Saga | Kinepolis Nederland 

Horror Night: The Strangers Chapter 1 
De volgende Kinepolis Horror Night vind plaats op vrijdag 17 mei. Tijdens deze huiveringwekkende avond zal de allereerste film uit een gloednieuwe horror-filmreeks vertoond gaan worden: The Strangers Chapter 1. Zoals iedere Horror Night zorgen wij voor een angstaanjagende sfeer en een onvergetelijke avond voor de bezoekers! 
De ticketverkoop start op vrijdag 5 april. 

Bron en foto © Kinepolis