Home Nieuws Film nieuws Kaartverkoop mega Star Wars-marathon bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht van start

Kaartverkoop mega Star Wars-marathon bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht van start

© Kinepolis

Op vrijdag 3 mei organiseert Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een mega 25 uur durende Star Wars-marathon en zojuist is de kaartverkoop gestart. Tijdens dit event worden 9 Star Wars-films achter elkaar vertoond. In Utrecht wordt de marathon exclusief bij Kinepolis gehouden. Een ticket om de 9 films te komen kijken kost €75,-. Bezoekers kunnen ook kiezen voor een Full Experience ticket. Dit kost €92,50 en is inclusief een starterspakket met snacks en drinken, een late night snack en een ontbijtbox. Tickets zijn zeer beperkt en verkrijgbaar via www.kinepolis.nl/starwars 

Unieke ervaring
Nooit eerder was het in Nederland mogelijk om alle 9 delen achter elkaar in de bioscoop te bekijken. Een unieke ervaring voor de echte fans en met een ticket voor de marathon bij Kinepolis maken ze ook nog eens kans op officiële Star Wars LEGO-sets. De eerste film start op vrijdag 3 mei om 11.00 uur en naar verwachting zal de laatste film zijn afgelopen op zaterdag 4 mei om 11.30 uur. Het volledige programma is terug te vinden op de website. Let op: de films zijn Engelstalig en worden zonder ondertiteling vertoond.

Omdat 25 uur in de bioscoop zelfs voor de meest doorgewinterde Star Wars-fan een uitdaging is, zullen we naast de films ook voor ander entertainment zorgen. De bioscoop zal in thema worden aangekleed en iedereen die de marathon weet te volbrengen krijgt een exclusief aandenken mee naar huis. Ook zijn er een aantal Do’s en Don’ts opgesteld. Zo is het per uitzondering toegestaan om een broodtrommel en een flesje water mee te nemen. Hier lees je alle punten terug.

Naast Kinepolis Jaarbeurs Utrecht wordt de Star Wars-marathon ook in Kinepolis Enschede georganiseerd. Jubileum The Phantom Menace
Los van de marathon zal Kinepolis ook het jubileum vieren van Star Wars: Episode I: The Phantom Menace. Deze film bestaat 25 jaar en zal daarom terug keren naar de bioscoop en is te zien op verschillende dagen bij meerdere Kinepolis locaties. Ook deze kaartverkoop is gestart.

Bron en foto © Kinepolis