Home Releases Disney+: Highlights April 2024 BeNeLux

Disney+: Highlights April 2024 BeNeLux

© The Walt Disney Company

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze nieuwsbrief geeft een maandelijkse update over aankomende Disney+ Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg. 

Wist je dat?

  • In april viert Disney+ Earth Day, met een heleboel verhalen die verschillende elementen van de natuur verkennen. Disneynature’s “Tiger”, een gloednieuwe film, belicht het leven van de grootste levende kattensoort, terwijl “Secrets Of The Octopus” een diepe duik neemt naar een van de meest buitengewone wezens in de oceaan.
  • De geliefde Bluey is terug met een nieuwe aflevering “Spookwasmand” die vanaf 7 april te streamen is op Disney+, en ook de allereerste langere speciale aflevering “Het Bord”, die op 14 april in premiere gaat. 
  • Come for the decadence, stay for the drama. Reality-tv-fans kijken ongetwijfeld uit naar de komst van “Vanderpump Villa”, waarbij Lisa Vanderpump en haar team de uitdaging aangaan in Zuid-Frankrijk – gegarandeerd vol drama, roddels en romantiek!
  • Op zoek naar een nieuwe boekverfilming om te streamen? Gebaseerd op de bestseller “The Never Game” van Jeffery Deaver, zien we in het nieuwe drama “Tracker” Colter Shaw (Justin Hartley) zijn vaardigheden gebruiken om talloze mysteries op te lossen.

Ryan Murphy’s FX-anthologieserie “Feud” is terug met het langverwachte gloednieuwe FX’s “FEUD: Capote Vs.The Swans”. Dit glamoureuze drama brengt het verhaal van Truman Capote’s verraad aan enkele van de meest elitaire vrouwen uit de maatschappij tot leven.

 Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

VANDERPUMP VILLA

Vanaf 1 april, In première met 3 afleveringen, daarna wekelijks een nieuwe aflevering

In het nieuwe unscripted docudrama “Vanderpump Villa” komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump’s personeel – die ze zelf heeft uitgekozen – terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

WISH

Vanaf 3 april

In “Wish” doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand – de heerser van Rosas, Koning Magnifico – om haar gemeenschap te redden

BEST WISHES – Walt Disney Animation Studios’ “Wish” is set in Rosas, a magical kingdom where wishes really do come true. The film introduces Asha, a sharp-witted idealist who’s invited to see first-hand where King Magnifico keeps the wishes of those who’ve entrusted him with their deepest desires. Featuring the voices of Academy Award® winner Ariana DeBose as Asha and Chris Pine as Magnifico, the all-new musical-comedy is helmed by Oscar®-winning director Chris Buck (“Frozen,” “Frozen 2”) and Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”), produced by Peter Del Vecho (“Frozen,” “Frozen 2”) and co-produced by Juan Pablo Reyes (“Encanto”). “Wish” opens only in theaters on Nov. 22, 2023. © 2023 Disney. All Rights Reserved.

FX’S MAYANS M.C. S5

Stream vanaf 3 april

UNDEAD UNLUCK S1,

Nieuwe afleveringen, Stream vanaf 3 april

ONCE UPON A TIME IN AMERICA

Stream vanaf 5 april

THE KING OF COMEDY

Stream vanaf 5 april

THE FABLE S1

Stream vanaf 6 april

BLUEY

Vanaf 7 april

De nieuwe afleveringen van “Bluey”, waaronder ook een extra lange special, gaan in april in première. Dit is de eerste wereldwijde uitrol van de serie. De eerste nieuwe aflevering, “Spookwasmand”, gaat in première op zondag 7 april in aanloop naar de première van de 28-minuten durende special “Het Bord” op zondag 14 april. 

IWÁJÚ

Stream vanaf 10 april

BLOOD FREE S1

Stream vanaf 10 april, met wekelijks 2 nieuwe afleveringen

THE GREATEST HITS

Vanaf 12 april

Harriet (Lucy Boynton) ontdekt dat kunst het leven imiteert wanneer ze ontdekt dat bepaalde liedjes haar letterlijk terug in de tijd kunnen brengen. Terwijl ze het verleden herbeleeft door romantische herinneringen aan haar ex-vriend (David Corenswet), botst haar tijdreizen met een ontluikende nieuwe liefde in het heden (Justin H. Min). Terwijl ze haar reis door de hypnotische verbinding tussen muziek en herinneringen voortzet, vraagt ze zich af – zelfs als ze het verleden zou kunnen veranderen, zou ze dat wel moeten doen?

FX’S FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS

Vanaf 17 april, Alle afleveringen beschikbaar

FX’s “FEUD: Capote Vs. The Swans” vertelt het verhaal van de veelgeprezen schrijver Truman Capote. Hij was ooit een vertrouweling van de meest elitaire vrouwen uit de maatschappij, die hij ‘de zwanen’ noemde. Maar met zijn verraad verwoestte hij deze relaties, werd hij verbannen uit de high society en belandde hij in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging waar hij uiteindelijk nooit meer van zou herstellen. 

SECRETS OF THE OCTOPUS

Vanaf 22 april, Alle afleveringen beschikbaar

Octopussen zijn als buitenaardse wezens op aarde: drie harten, blauw bloed en de mogelijkheid om door een ruimte ter grootte van hun oogballen te kruipen. Van de met een Academy Award® bekroonde filmmaker en National Geographic Explorer-at-Large James Cameron, keert de volgende aflevering van de bekroonde “Secrets of”-franchise terug met “Secrets of the Octopus”. De serie van drie delen verkent hun unieke superkrachten, buitengewone intelligentie en geheime sociale levens. Er is zoveel meer te ontdekken over deze vreemde en prachtige dieren die intelligent genoeg zijn om gereedschappen te gebruiken, hun lichaam kunnen transformeren om andere dieren na te bootsen en zelfs kunnen communiceren met andere soorten. Verteld door de bekroonde acteur Paul Rudd en met National Geographic Explorer, Wayfinder Awardee en wetenschapscommunicator Dr. Alex Schnell. “Secrets of the Octopus” brengt ons dichter dan ooit bij deze ontastbare wezens. 

Dr. Alex Schnell joins an actively foraging Day octopus (Octopus cyanea) on the Great Barrier Reef. (photo credit: National Geographic/Craig Parry)

DISNEYNATURE’S TIGER

Stream vanaf 22 april

TIGERS ON THE RISE (BEHIND THE SCENES)

Stream vanaf 22 april

Disneynature’s TIGER – Photo by Paul Goldstein. ©2024 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

TRACKER

Stream vanaf 24 april In première met 2 afleveringen, daarna wekelijks een nieuwe aflevering

Justin Hartley as Colter Shaw, from the CBS original pilot TRACKER. — Photo: Lindsay Siu/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

THANK YOU, GOODNIGHT: THE BON JOVI STORY

Vanaf 26 april, Alle afleveringen beschikbaar

“Thank You, Goodnight” is de vierdelige docuserie over het epische verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld en hun frontman Jon Bon Jovi. Een 40-jarige odyssee van rock-‘n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen

Bron en foto © The Walt Disney Company