Home Nieuws Film nieuws Behind the scenes: Opnames Vlaamse animatiefilm BIM zijn afgerond

Behind the scenes: Opnames Vlaamse animatiefilm BIM zijn afgerond

De nieuwe Vlaamse animatiefilm van Fabrique Fantastique genaamd BIM, een familiefilm (deels geanimeerd en deels live-action) over een onvergetelijke reis van enkele jonge paasklokken, heeft de opnames afgerond. In deze fase zijn ze nog volop bezig om de paasklokken in de beelden te animeren. 

BIM volgt het buitengewone verhaal van drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi, die op een gevaarlijke reis vertrekken om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten.

BIM is een verhaal van een jongen met een geweldig, maar nog onontdekt talent: zijn creativiteit en vindingrijkheid! Door vriendschap ontdekt hij deze prachtige kwaliteit en leert hij zichzelf te accepteren zoals hij werkelijk is. Op smaak gebracht met een flinke dosis humor en een vleugje absurditeit blijft het verhaal origineel en onvoorspelbaar.

Hieronder kan je al een eerste glimp opvangen van BIM in actie en hoe de productie in zijn werk ging. 

BIM is een productie van Fabrique Fantastique en zal in het voorjaar van 2022 door Kinepolis Film Distribution (KFD) naar de Vlaamse en Brusselse filmzalen gebracht worden. 

Bron en foto © KFD

Vorig artikel[video] Maak kennis met NieR-igami
Volgend artikelThe North Face: Exploration without compromise
Ik ben de eigenaar van Planetzone