Home Nieuws Film nieuws Amazon Prime Video kondigt de titel van de derde serie uit The...

Amazon Prime Video kondigt de titel van de derde serie uit The Walking Dead reeks aan, The Walking Dead: World Beyond

Alexa Mansour as Hope, Hal Cumpston as Silas - TWD3 _ Season 1 - Photo Credit: Jojo Whilden/AMC

Amazon Prime Video heeft vandaag de nieuwe titel aangekondigd van de derde serie uit The Walking Dead reeks, The Walking Dead: World Beyond is in het voorjaar van 2020 te zien op Prime Video. In de nieuwe trailer van de serie, die vandaag ook gelanceerd is, werd bekend gemaakt dat de nieuwe actrice van de serie de Emmy Award-winnaar Julia Ormond is. Ze zal regelmatig te zien zijn in de serie als charismatische leider van een grote buitengewone kracht.

Na de succesvolle release van The Walking Dead en Fear the Walking Dead, is deze serie mede-gemaakt door Scott M. Gimple, met Matt Negrete aan boord als mede-maker en showrunner. De sterren uit de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.

TWD3 _ Season 1 – Photo Credit: Sarah Shatz/AMCOok zullen er vaste gastrollen vervuld worden, zoals Natalie Gold (Succession,The Land of Steady Habits), zij zal te zien zijn als Lyla, een mysterieus personage dat handelt in de schaduw, vanuit haar eigen geloof. Maar ook Al Calderon (Step Up: High Water) zal te zien zijn als Barca, Scott Adsit (Veep, 30 Rock) als Tony; en tot slot Ted Sutherland (Fear Street, Rise) als Percy.
The Walking Dead: World Beyond zal zich focussen op de eerste generatie die is opgegroeid in de zombie-apocalyps. Sommigen worden helden en anderen schurken. Uiteindelijk zullen ze voorgoed veranderen. Volwassen en vastgeroest met hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

De nieuwe serie van The Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika, en Europa met uitzondering van Spanje en Portugal. De serie zal beschikbaar zijn in Noord en Zuid-Amerika, Spanje en Portugal op AMC.

https://www.youtube.com/watch?v=dOf0wdg05hc&feature=youtu.be