Home Nieuws Gadgets & Electronica ASUS brengt ProArt StudioBook Pro X en Pro 17 uit

ASUS brengt ProArt StudioBook Pro X en Pro 17 uit

ASUS heeft twee modellen uit de langverwachte ProArt StudioBook Pro-serie uitgebracht in Nederland en België. Deze laptops zijn speciaal ontworpen voor grafische professionals, animatoren, architecten, programmeurs enzovoort. De 17-inch ProArt StudioBook Pro X (W730) is de allereerste Quadro laptop met een vierzijdig NanoEdge beeldscherm, Quadro RTX 5000 graphics en een negende generatie Intel Xeon óf i7 processoren. Daarnaast bevat dit model ook een innovatieve ASUS ScreenPad 2.0 om het werken met professionele applicaties eenvoudiger en sneller te maken. Ook de ProArt StudioBook Pro 17 is nu verkrijgbaar. 

ProArt StudioBook Pro X: de eerste Quadro laptop met een secundair beeldscherm   
De ProArt StudioBook Pro X levert extreme performance af, dus gebruikers kunnen files, die bestaan uit meerdere lagen, bewerken en renderen met behulp van professionele NVIDIA Quadro RTX 5000 graphics, en de kracht van een 9th Generation Intel Xenon of Intel Core i7 hexa-core processoren die zijn ontworpen om te werken in complexe, veeleisende applicaties. ISV certificatie verzekert de gebruiker van geoptimaliseerde stabiliteit en performance. Daarnaast is de ProArt StudioBook Pro X ontworpen om op volle sterkte te opereren, zonder in te leveren op de snelheid van de CPU of GPU, waardoor je altijd op de StudioBook kunt rekenen. Voor meer informatie over de ProArt StudioBook Pro X ga je naar de productpagina

Zeer nauwkeurige kleurweergave
Contentcreators hebben buitengewoon goede visuals nodig. De ProArt StudioBook Pro X is ontworpen om ongekend nauwkeurige kleurweergave af te leveren en bovendien is het de eerste Quadro laptop met een PANTONE Validated, vierzijdig NanoEdge beeldscherm met een indrukwekkend 97% DCI-P3 gamma, evenals een screen-to-body ratio van maar liefst 92%. Als klap op de vuurpijl wordt er gebruikgemaakt van een 16:10 aspect ratio voor extra indringende visuals. 

Veelzijdige connectiviteit en de mogelijkheid om eenvoudig grote bestanden over te dragen worden gegarandeerd dankzij de toevoeging van Thunderbolt 3 poorten en Wi-Fi 6 (802. 11ax). 

ScreenPad 2.0
De ProArt StudioBook Pro X is bovendien het eerste model in de serie dat de ScreenPad 2.0 bevat. Dit interactieve tweede scherm verbetert en vernieuwt de laptopervaring waar de gebruiker bekend mee is. Gebruikers krijgen een intuïtieve interface voorgeschoteld die sterk doet denken aan die van een smartphone. Hier kunnen zij eenvoudig taken uitvoeren en een workflow met multitasking in gang zetten.  

De compacte vorm van deze 17-inch laptop is vergelijkbaar met die van vele 15-inch laptops, waardoor deze gemakkelijk is mee te nemen in bijvoorbeeld een koffer. Naast professionele graphics die de gebruiker overal mee naartoe kan nemen ziet de laptop er ook geweldig uit: zijn Star Grey afwerking met roségouden highlights creëren een stijlvolle look. 

ProArt StudioBook Pro 17
De ProArt StudioBook serie is ontworpen om professionele oplossingen te bieden voor vele verschilende behoeften en budgetten van creatieve mensen. Naast de vlaggenschip ProArt StudioBook Pro X is ook de ProArt StudioBook Pro 17 (W700) nu verkrijgbaar in Nederland en België. De ProArt StudioBook Pro 17 bevat Quadro RTX 3000 graphics, een Intel® Xeon® E-2276M processor, een NumberPad en een 17-inch FHD beeldscherm.

Beschikbaarheid en prijzen
De ProArt StudioBook Pro X en ProArt StudioBook Pro 17 zijn nu verkrijgbaar in Nederland en België. Hieronder is meer informatie te vinden over de beschikbare configuraties en prijzen van deze StudioBooks. Extra details zijn ook in de bijlagen te vinden.