Home Muziek Van Metejoor, Pommelien Thijs en 2 Fabiola tot Belle Perez en Vanda...

Van Metejoor, Pommelien Thijs en 2 Fabiola tot Belle Perez en Vanda Vanda: Tien Om Te Zien is terug

Tien Om Te Zien; 2022, aflevering 1 op zondag 31 juli 2022 bij VTM. © VTM

De Kreuners, Cleymans & Van Geel en ninetiesfenomeen Gala kleuren de line-up van de tweede opnameweek van Tien Om Te Zien.

Bij een ondergaande zon, met een koele zeebries, op een overvolle zeedijk en met een overload aan positive vibes vonden deze week de eerste opnames van Tien Om Te Zien plaats in Westende. De moeder der muziekshows is helemaal terug van nooit weggeweest. Wie het live meezingfeest de voorbije dagen heeft gemist, zit op zondag 31 juli om 20u30 op de eerste rij voor de allereerste uitzending bij VTM. Daarin zetten Metejoor & Snelle, CAMILLE, Regi & Emma Heesters, Pommelien Thijs, Jérémie Makiese, Bart Kaëll, Berre en Niels Destadsbader de zeedijk in vuur en vlam en zorgt de legendarische comeback van Vanda Vanda voor pure nostalgie. Belle Perez doet de temperatuur stijgen met Enamorada en Sam Gooris brengt de sfeer erin met zijn klassieker Marijke. Anne, Willy, Laura en Aaron stellen ook een allereerste Vlaamse supertip voor: de gloednieuwe single van 2 Fabiola. En daar hoort naar goede gewoonte een bijzondere act bij. Welke hit kaapt deze week de hoogste plek weg in de top 10?

Terwijl de eerste aflevering van Tien Om Te Zien nu zondag te zien is bij VTM, gaat het feestje in Westende gewoon verder. Op maandag 1 en dinsdag 2 augustus blaast een nieuwe lichting toppers het dak eraf. Op maandag wordt het uitkijken naar o.a. Stan Van Samang, Cleymans & Van Geel, CAMILLE, Sylver, De Kreuners en Petra en verwelkomt TOTZ ook een allereerste internationale gast: de Oekraïense winnaars van het Eurovisiesongfestival KALUSH. Op dinsdag wordt het podium vrijgemaakt voor o.a. Kate Ryan, The Starlings, Andy en ninetiesfenomeen Gala met haar monsterhit Freed From Desire.

Deze topartiesten zetten Tien Om Te Zien volgende week op z’n kop in Westende:

Maandag 1/8

Pommelien Thijs
​BOBBY
​Niels Destadsbader
​Cleymans & Van Geel
​CAMILLE
​Stan Van Samang
​Pauline
​Margriet Hermans
​Sylver
​Petra
​De Kreuners
​Kalush

Dinsdag 2/8

CAMILLE
​Stan Van Samang
​Pauline
​Pommelien Thijs
​Berre
​Olivia & Paul Sinha
​Kate Ryan
​Andy
​Liliane Saint-Pierre
​Gala
​The Starlings

Wie het grote muziekfeest live wil meemaken is meer dan welkom op de volgende opnames op 1, 2, 8, 9 en 10 augustus op de zeedijk van Westende.

FC PRANKERS gaan backstage bij Tien Om Te Zien en pranken bekend Vlaanderen.

FC PRANKERS, dat zijn Rob en Wout. Rob en Wout hebben een grote gemeenschappelijke voorliefde voor pranks. Fratsen waar het internet vol van staat, maar de vraag is: werken die wel echt? Of is het vooral de lachband die het hem doet. Dat willen Rob en Wout testen. En geen betere plaats om dat te doen dan in de backstage van Tien Om Te Zien. Daarom trekken ze de komende weken met hun verborgen camera en Vlaanderens flauwste moppentrommel richting Westende. Dus be prepared Bart Kaëll en co! De eerste aflevering van FC PRANKERS is vanaf zondag 31 juli te zien op VTM GO.

Bron en foto © VTM

Vorig artikelArnhem krijgt nieuwe speelhal: The Game Box!
Volgend artikelAmasus Shipping nieuwe tenuesponsor FC Emmen