Home Nieuws Sport Nieuws Amasus Shipping nieuwe tenuesponsor FC Emmen

Amasus Shipping nieuwe tenuesponsor FC Emmen

©FC Emmen

Dit seizoen staat Amasus op de linkermouw van het FC Emmen-shirt. Het full service zeescheepvaartkantoor is een sponsorovereenkomst aangegaan voor één seizoen.

Eric Vonk, directeur bevrachting van Amasus: “Met het sponsorschap bij FC Emmen willen we een verbinding creëren tussen de Groningse havens en Drenthe. De Groningse havens zijn belangrijke spelers voor de in- en uitvoer van goederen waardoor zij een schakel kunnen
vormen tussen buitenlandse klanten en de Drentse industrie. Delfzijl is de weg naar Drenthe!”

Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen: “Amasus is een prachtig bedrijf met een mooie visie voor de Drentse industrie. We zijn blij en trots dat we dit seizoen met Amasus op de mouw in de Eredivisie mogen spelen.”

Over Amasus
Amasus Shipping is een full service zeescheepvaartkantoor, met het hoofdkantoor gevestigd in de voormalige zeevaartschool en Rijksmonument Abel Tasman te Delfzijl. Amasus houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met de bevrachting en total ship management voor de schepen binnen haar vloot. De vlootsamenstelling is sinds 2006 gegroeid van 15 schepen naar 80 schepen per ultimo 2022. Daarnaast beschikt Amasus over terminalfaciliteiten in de Eemshaven en in de haven van Delfzijl.

Bron en foto © FC Emmen

Vorig artikelVan Metejoor, Pommelien Thijs en 2 Fabiola tot Belle Perez en Vanda Vanda: Tien Om Te Zien is terug
Volgend artikelFC Emmen: Oussama El Azzouzi naar Union Sint-Gillis
Ik ben de eigenaar van Planetzone