Home Nieuws Uitgaan Nieuws Arnhem krijgt nieuwe speelhal: The Game Box!

Arnhem krijgt nieuwe speelhal: The Game Box!

ARNHEM – Arnhem kent een nieuwe speelhal: The Game Box aan de Oude Stationsstraat, tegenover de bioscoop van Pathé.

Het pand van The Game Box in Arnhem staat vol met automaten voor bekende arcadespellen, maar dan vaak in een nieuw jasje, zoals Flappy bird.

Speltegoed

Bezoekers kunnen tegen betaling speltegoed op een pas krijgen. Bij de apparaten kan je tickets winnen. Met de gewonnen tickets is het mogelijk een prijs uit te zoeken bij de balie. Van een aansteker tot een Nintendo Switch, een breed assortiment dus!

365 dagen per jaar open

The Game Box opende in 2017 een eerste vestiging in Almere. Ook steden als Apeldoorn en Enschede tellen inmiddels een filiaal.

The Game Box is 365 dagen per jaar geopend. Zelfs met oud en nieuw! Checken dus!

Vorig artikel[Video] Paper Girls nu te zien op Prime Video
Volgend artikelVan Metejoor, Pommelien Thijs en 2 Fabiola tot Belle Perez en Vanda Vanda: Tien Om Te Zien is terug
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!