Home Muziek Marisa Monte – OLT Rivierenhof, Antwerpen – 21/06/2022

Marisa Monte – OLT Rivierenhof, Antwerpen – 21/06/2022

© Livenation België

De Braziliaanse superster Marisa Monte fleurt de koude winterdagen op met fantastisch zomers concertnieuws! De zangeres komt op dinsdag 21 juni 2022 met haar nieuwe album ‘Portas’ naar het OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop gaat onmiddellijk van start via livenation.be.

Marisa Monte is sinds eind jaren ‘80 een niet meer weg te denken fenomeen in de Braziliaanse muziekscene. Haar albums laten een unieke mix van bossa nova, samba, tropicália, funk, rock, jazz en pop horen die tot in alle uithoeken van de wereld gesmaakt wordt. Naast haar baanbrekend solowerk maakt de viervoudig Latin GRAMMY Award winnares ook deel uit van Tribalistas – de supergroep met Arnaldo Antunes en Carlinhos Brown – en werkte ze samen met ondermeer David Byrne, Philip Glass, Arto Lindsay, Gilberto Gil, Seu Jorge en Caetano Veloso.

In 2021 verscheen Marisa Monte’s nieuwste album ‘Portas’. Haar eerste soloplaat sinds ‘O Que Você Quer Saber de Verdade’ uit 2011. Symbolischer kan een albumtitel in tijden van globale pandemie niet zijn. Deuren gingen op slot tijdens de coronalockdowns. Tegelijkertijd verwijst ‘Portas’ ook naar hoe om te gaan met keuzes, beslissingen, veranderingen en nieuwe situaties in het leven.Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

START TICKETVERKOOP NU IN VERKOOPTICKETS VIA LIVENATION.BE OLTRIVIERENHOF.BETICKETPRIJS €52 (incl. servicekosten)

Bron en foto © Livenation Belgium