Home Muziek Luisteraars Radio 538 maken kans op tickets EK voetbal

Luisteraars Radio 538 maken kans op tickets EK voetbal

Vanaf vandaag maken luisteraars van Radio 538 kans op kaarten voor de groepswedstrijden van het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA. Daarnaast brengt het radiostation met verschillende acties  het Oranjegevoel bij luisteraars thuis en laat de Oranjekoorts stijgen. Samen met artiesten en andere bekende Oranjefans maken de 538-dj’s zich klaar voor de wedstrijden van het Nederlands elftal en vormen met de luisteraar het Oranjelegioen.

De aankomende periode kleurt Radio 538 oranje en brengt de Oranjegekte rondom het EK voetbal bij luisteraars thuis. Zo kunnen van 24 mei tot en met 4 juni iedere werkdag tussen 06.00 en 21.00 uur tickets worden gewonnen voor de EK wedstrijden van het Nederlands elftal tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Wanneer luisteraars de stadiontoeter op de zender horen, moeten ze direct de studio bellen. De studio hangt vol met Oranjeshirts met rugnummers en de luisteraar die in de uitzending komt kiest één van die rugnummers en maakt daarmee kans op twee tickets voor één van de wedstrijden, een Hisense LED TV of een bluetooth speaker.

Daarnaast praten Coen en Sander hun luisteraars iedere uitzending bij over het laatste EK-nieuws en bepalen ze samen met Oranje minnend Nederland de beste EK-tracks. Ook zetten zij, samen met de andere 538-jocks, binnenkort hun eigen Oranje EK-pool op in de KNVB Oranje-app. In deze pool dagen ze niet alleen elkaar, maar ook bekende gasten en luisteraars uit om de meestervoorspeller van dit EK te worden. Als klap op de vuurpijl maken Coen en Sander tijdens het EK voetbal een week lang, op bijzondere (corona proof) wijze, uitzending vanuit het hele land en peilen zo de oranjesfeer ter plaatse.

Bron en foto © Radio 538