Home Muziek Josylvio met hiphop-album op #1 in de hitlijsten

Josylvio met hiphop-album op #1 in de hitlijsten

Eén week na hetuitbrengen van zijn vijfde studio-album is Josylvio met grote voorsprong op 1 gekomen in de albumcharts. Dit is al de derde keer in zijn carrière dat er een album bovenaan de hitlijsten staat. Op het album rapt Josylvio met succes op kenmerkende wijze over jaren ’90 beats. Meteen na het uitbrengen van zijn album kwamen maar liefst 12 singles in de Single Top 50 te staan. ‘Abu Omar’, Arabisch voor ‘Vader van Omar’ verwijst naar zijn vaderschap.

https://josylvio.lnk.to/AbuOmar

Deze is voor Omar en alle strijders die me hebben gesupport. Vijfde album, derde keer op nummer één. We hebben dit samen gedaan, Hella Love!”
– Josylvio

Josylvio rapt op zijn nieuwste meesterwerk over zijn ontwikkeling van jongen van de straat naar succesvol artiest, zakenman en labeleigenaar. Ook spreekt hij zich uit over maatschappelijke thema’s. Zo gaat hij onder andere in op leugens in de media, het maken van de juiste keuzes en zijn mindset die gericht is op de belangrijkere dingen in het leven. De bijbehorende videoclips zijn geïnspireerd door de film ‘Belly’ (1998).

Joost Theo Sylvio Youssef Abelgalil Dowib (1992), zoals zijn echte naam luidt, wordt op het album bijgestaan door een paar van de grootste namen in de hiphop-scene. Kevin, Sevn Alias, Lijpe, Hef, Yssi SB en Mocromaniac hebben een bijdrage. Ook Sam J’taime en KA, wie beide getekend zijn bij Hella Cash (het label van Josylvio), zorgen voor sterke featurings op de plaat. De producers die op het album staan, zijn onder andere Esko, Spanker, OG Vibez, Project Money en Diquenza.

Bron © TopNotch