Home Nieuws Sport Nieuws Doelman Zetterer keert terug naar Werder Bremen

Doelman Zetterer keert terug naar Werder Bremen

Michael Zetterer (25) keert per direct terug naar Werder Bremen. De club uit de Bundesliga maakt gebruik van de clausule om de verhuurde doelman, tegen vergoeding, eerder terug te halen.

In de zomer van 2019 maakte ‘Zetti’ de overstap van Werder Bremen naar PEC Zwolle. In de anderhalf jaar die volgde, stond hij in 34 officiële duels onder de lat.

Michael Zetterer: ,,Het voelt wat apart om midden in het seizoen te vertrekken. Mijn tijd in Zwolle is goed geweest voor mijn ontwikkeling als speler en persoon. De afgelopen anderhalf jaar heb ik hier veel vlieguren mogen maken en heb ik me altijd gesteund gevoeld door de trainers, technisch manager en natuurlijk ook de supporters. Dat neem ik de rest van mijn carrière mee. Van kleins af aan is het mijn droom geweest om in de selectie van Werder Bremen te zitten. Dat is me nu, dankzij mijn periode als Blauwvinger, gelukt. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor al hun support. Ik heb me mede door jullie ontzettend thuis gevoeld in Zwolle.”

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: ,,Michael heeft in Zwolle een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Dat Werder hem nu al terughaalt, is daarvan het levende bewijs. Natuurlijk is dat in eerste instantie balen voor ons, maar vanwege de clausule in zijn contract wisten we dat de kans altijd aanwezig was. Met Xavier Mous en Mike Hauptmeijer hebben we twee goede doelmannen in de selectie en we zullen nu eerst intern bespreken of daar voor het sluiten van de transfermarkt nog een derde sluitpost aan wordt toegevoegd.”

Bron © PEC Zwolle