Home Muziek André Hazes start eigen boekingskantoor

André Hazes start eigen boekingskantoor

André Hazes start per 1 november 2019 zijn eigen boekingskantoor onder de naam AGJ Bookings. Vanuit AGJ Bookings zal André, vanaf die datum, zijn eigen boekingen en concerten gaan regelen. Voor 2019 worden de boekingen van André nog exclusief verzorgd door Total Rocket Management.
André: “Met het starten van mijn eigen boekingskantoor komt voor mij een lang gekoesterde wens uit om alles in eigen beheer te kunnen doen, waaronder nu dus ook mijn reguliere boekingen, concertreeksen etc. in zowel Nederland als België. Ik ben Total Rocket Management ontzettend dankbaar voor de afgelopen jaren, waarin zij mij altijd hebben gesteund en veel hebben bijgedragen aan mijn succes.
Peter Haarbrink van Total Rocket Management: “Wij zijn trots er vanaf het eerste begin van André’s carrière bij te zijn geweest en hebben hem zien groeien tot de artiest die hij nu is. We wensen hem alle succes met de opstart van zijn bureau en zullen hem ook bij deze stap, waar nodig, ondersteunen.” Beide partijen hebben met veel enthousiasme en plezier sinds 2015 met elkaar samengewerkt.