Home Entertainment David Guetta is op zoek naar zijn muzikale soulmate en help ook...

David Guetta is op zoek naar zijn muzikale soulmate en help ook jouw ideale match te vinden

Win een diner met David Guetta of ontmoet je muzikale soulmate met de nieuwe ‘Let’s Love & Match’-campagne van Warner Music.

David Guetta heeft een missie: zijn fans over de hele wereld helpen hun muzikale soulmate te vinden. Met de lancering van zijn nieuwe ‘Let’s Love & Match’ website krijgen singles een unieke kans om op een blind date te gaan met een potentiële partner met soortgelijke muzieksmaak. Ook kunnen fans ontdekken in hoeverre hun muzieksmaak overeenkomt met de muzieksmaak van David Guetta. De persoon met de beste match wint een exclusief face-to-face diner met de Franse DJ/Producer.

Ondanks deze vreemde tijden is het wel mogelijk om online te daten en daarom zal de ‘Let’s’ Love & Match’ organisatie het koppel met de beste match samenbrengen door middel van een blind date via Zoom. De winnaars kunnen genieten van een all-inclusive dinerpakket, terwijl ze hun muzikale soulmate leren kennen op een door Warner Music georganiseerde online date.

Ga naar davidguettaletslove.com om een diner met David Guetta te winnen of om je ware (muzikale) liefde te vinden. Blijf op de hoogte via David Guetta’s socials voor alle actuele informatie.

Muziekliefhebbers over de hele wereld zijn enorm enthousiast over David Guetta & Sia’s nieuwste samenwerking op Warner Music, ‘Let’s Love’. De single is tot nu toe meer dan 57 miljoen keer gestreamd wereldwijd en stond nummer 1 in de iTunes Global Chart, nummer 3 in de USA Dance Radio Chart, nummer 4 in de European Radio Chart en nummer 6 in de Shazam Global Chart.

Bron © The Media Nanny

Vorig artikelHeel Nederland imiteert in de hilarische imitatietalentenjacht De Casting Kantine
Volgend artikelBlack Beauty trailer gelanceerd – Vanaf 27 november op Disney+