Home Nieuws Film nieuws Black Beauty trailer gelanceerd – Vanaf 27 november op Disney+

Black Beauty trailer gelanceerd – Vanaf 27 november op Disney+

Vandaag heeft Disney + de nieuwe trailer gelanceerd van de nieuwe film, “Black Beauty”, die vrijdag 27 november in première gaat. Met de stem van Academy Award-winnende acteur Kate Winslet als Black Beauty en sterren Mackenzie Foy, Iain Glen, Claire Forlani , en Calam Lynch.

Deze moderne heruitvinding van de tijdloze klassieker van Anna Sewell volgt Black Beauty (Kate Winslet), een wild paard dat vrij geboren is in het Amerikaanse Westen. Beauty wordt verzameld en weggehaald bij haar familie en wordt naar Birtwick Stables gebracht waar ze een pittig tienermeisje ontmoet, Jo Green (Mackenzie Foy). Beauty en Jo smeden een onbreekbare band die Beauty door de verschillende hoofdstukken, uitdagingen en avonturen van haar leven voert.

“Black Beauty” is geregisseerd door Ashley Avis (“Adolescence”), die ook het scenario schreef. Jeremy Bolt van JB Pictures (‘Polar’, ‘Monster Hunter’) en Robert Kulzer (‘Polar’) van Constantin Film zijn producenten en Martin Moszkowicz, Edward Winters en Jon Brown zijn uitvoerende producenten. Dylan Tarason is een co-producer, en Moonlighting Films-president Genevieve Hofmeyr (“Mad Max: Fury Road”) is de Zuid-Afrikaanse producer.

“Black Beauty” wordt geproduceerd door Constantin Film en JB Pictures.

Bron © Walt Disney

Vorig artikelDavid Guetta is op zoek naar zijn muzikale soulmate en help ook jouw ideale match te vinden
Volgend artikel[Review] Assassin’s Creed Valhalla