Home Games Zesde aflevering The Borderlands Show onthult Level Cap verhoging en Mayhem Mode...

Zesde aflevering The Borderlands Show onthult Level Cap verhoging en Mayhem Mode 2.0 details voor Borderlands 3

Hey, Vault Hunters! Het is bijna zover: de bruiloft van de eeuw komt eraan! Om dit te vieren hebben we deze speciale aflevering van The Borderlands Show voor je. Voor het geval je het gemist hebt, in de aflevering van vandaag zit een exclusieve Let’s Play van de nieuwe campaign add-on van Borderlands 3Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Daarnaast bevatte hij ook nieuwe details over de verhoging van de level cap, een nieuw ECHOcast Extension-evenement, de aanstaande Mayhem Mode 2.0 update en meer!

Met Guns, Love, and Tentacles, die op donderdag 26 maart wordt uitgebracht, gaf Gearbox de hosts Greg Miller en Fran Mirabella uitgebreid de tijd om het eerste uur van de campaign add-on te spelen. De resulterende Let’s Play laat onder andere nieuwe details over verhaallijnen, vijandelijke types en unieke loot zien. Als je zelf de add-on wil uitproberen, maar je hebt nog geen beschikking over de Super Deluxe Edition, zorg er dan voor dat je de Borderlands 3 Season Pass in bezit hebt of schaf de uitbreiding aan wanneer deze uitkomt.

Aanstaande donderdag komen er ook twee gratis updates voor alle spelers in de vorm van de volgende Borderlands 3 Level Cap Increase en een nieuwe ECHOcast Twitch Extension-evenement. Vanaf donderdag zal de nieuwe maximum Vault Hunter level 57 zijn, in plaats van level 53. Dit biedt je de mogelijkheid om vier extra skill points te verdienen en om je met twee capstone abilities in een keer uit te rusten – een gigantische boost in power voor high-level gamers!

Voor streaming fans zal het nieuwe Moxxtail ECHOcast Twitch Extension evenement de mogelijkheid bieden om te interactie te hebben met je favoriete streamers en om ze te supporten. Dit nieuwe evenement maakt gebruik van “Twitch Bits” – de premium currency van Twitch – en stelt kijkers in staat om samen cocktails te maken die de streamers zullen boosten wanneer deze in-game worden gebruikt.

Anthony Nicholson, het hoofd van de DLC producties van Gearbox Software, verscheen vandaag ook in de aflevering om twee gratis content updates te bespreken die in april naar Borderlands 3 komen: Mayhem Mode 2.0 en het Revenge of the Cartels seizoens-evenement. Nicholson ging verder in op de details die vorige maand tijdens PAX East bekend zijn gemaakt, waaronder veranderingen in de user interface, bijkomende Mayhem modifiers en een spiksplinternieuwe  weapon drop-systeem voor de Mayhem-modus.

Voor Revenge of the Cartels heeft Nicholson de allereerste details met ons gedeeld. Maurice komt terug om spelers cartel operatives in de Borderlands te laten uitschakelen. Wanneer je voldoet aan Maurice’s quota, zal hij je naar de Mansion sturen – een gloednieuwe locatie waar je in een intense boss battle terechtkomt. Doordat je voor drie verschillende partijen kan spelen, verandert het gevecht dat je in dit gebied te wachten staan echter iedere keer dat je speelt. Het evenement zal zes weken duren maar kan tijdens deze periode stopgezet of verlengd worden, afhankelijk van de feedback van fans. Voor alle details over het Cartels evenement en Mayhem Mode 2.0 die in de aflevering van vandaag behandeld zijn, klik je hier.

En vergeet natuurlijk niet dat Borderlands 3 vanaf nu beschikbaar is op Steam! Als je de game vroegtijdig via Steam hebt aangeschaft kan je nog tot 1 april, 18:00 CET, gratis de Gold Weapons Skin Pack downloaden door op Steam naar de Borderlands 3 DLC productpagina te gaan en het pakket aan je account toe te voegen*. Wil je meer informatie over de launch van Borderlands 3 op Steam, of over de spiksplinternieuwe PC Cross-Play functies? Klik dan hier.


2K is a wholly owned publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

*Vereist Borderlands 3 (wordt apart verkocht) op Steam om de aanbieding te gebruiken. Eén per Steam account. Aanbieding is tot 18:00 CET op 1-4-2020. Voorwaarden zijn van toepassing.