Home Games Xbox Media Alert: Forza Street nu beschikbaar op iOS en Android

Xbox Media Alert: Forza Street nu beschikbaar op iOS en Android

Forza Street is nu wereldwijd beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten!

Duik in deze compleet nieuwe Forza-ervaring voor razendsnelle races van 1 minuut. Ontgrendel nieuwe auto’s voor je autoverzameling en upgrade alle onderdelen. iOS- en Android-spelers met een voorliefde voor spectaculaire straatrace-actie kunnen deze mobiele game nu overal en altijd spelen.

Forza Street is een game-ervaring die zich voortdurend blijft ontwikkelen. De game speelt zich af in de wereld van straatraces, vol interessante personages, mysterieuze gebeurtenissen en intrige. Verken de verhalende campagne, de wekelijkse spotlightevents en de tijdelijke thema-events van de game. En bij alles wat je doet, kun je natuurlijk nieuwe auto’s verdienen voor je verzameling. Wil je een nog grotere uitdaging? Doe dan mee aan de wekelijkse Rivalen-events en neem het met de auto’s uit je verzameling op tegen andere communityleden in asynchrone uitdagingen voor het klassement.

Als je Forza Street voor 5 juni 2020 speelt, ontvang je ook nog eens een 2017 Ford GT, plus ingame credits en goud waarmee je nog meer nieuwe auto’s kunt toevoegen aan je collectie! Zorg dat je deze zeldzame supercar niet misloopt!

En als je de game downloadt bij Samsung Galaxy Store, hebben we twee extra cadeaus voor je in petto: Ga naar Galaxy Store, download de game naar je Samsung-apparaat en ontvang de 2015 Ford Mustang GT met een speciale Galaxy-lak. Spelers met een toestel uit de nieuwe Galaxy S20-lijn, ontvangen ook de 2015 Chevrolet Corvette Z06 met een speciale Galaxy-lak, plus ingame credits en goud.

Je kunt Forza Street bovendien op meerdere apparaten spelen want de game biedt ondersteuning voor Xbox Live. Vergeet je dus niet aan te melden bij Xbox Live. Dan kun je niet alleen Xbox-achievements ontgrendelen, maar ook je spelvoortgang overdragen naar Windows-, iOS- en Android-apparaten.

Bron © Microsoft