Home Games Xbox Halo Infinite Multiplayer Beta voor iedereen beschikbaar

Xbox Halo Infinite Multiplayer Beta voor iedereen beschikbaar

Vandaag kon je met Xbox het 20-jarig jubileum meevieren. heb je de uitzending gemist, kijk dan onderaan alsnog de uitzending.

Hoogtepunten uit het nieuws van vandaag zijn onder meer:

• Als dank aan de Xbox-community voor 20 jaar support, lanceerde 343 Industries de free-to-play Halo Infinite Multiplayer Beta en Season 1 drie weken eerder, vanaf nu beschikbaar voor alle spelers op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc. Het zal later vandaag ook beschikbaar zijn via Xbox Cloud Gaming. Spelers kunnen genieten van de content van Season 1, inclusief alle maps, core modes, Academy features en Battle Pass. Voor meer details, zie hier.

In december : Power On: The Story of Xbox wordt uitgebracht. Neem een ​​kijkje achter de schermen en ontdek het ware verhaal achter de creatie van Xbox en de 20-jarige reis die daarop volgde. Alle zes afleveringen zijn vanaf 13 december wereldwijd te streamen. Kijk hier voor meer informatie.

• Ter ere van het 20-jarig jubileum van Xbox heeft Xbox 70+ Xbox 360- en originele Xbox games toegevoegd aan de bibliotheek met backwards compatibility op zowel Xbox One als Xbox Series X|S. Op de nieuwe consoles ondersteunen al deze games Auto HDR en vele resolutieverbeteringen.En hebben ook FPS Boost ingeschakeld voor nog meer games! Voor meer details, zie hier.

• Xbox werkt samen met Netflix’s “Red Notice”, met in de hoofdrol Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot, om het 20-jarig jubileum te vieren en The Xbox Vault te onthullen. Voor meer details, zie hier.

• Voor het 20-jarig jubileum heeft Xbox samengewerkt met adidas om de allereerste console-geïnspireerde sneakercollectie ooit te ontwerpen. En zijn verheugd om de derde en laatste schoen, geïnspireerd door Xbox Series X, naar de Xbox fans wereldwijd te brengen. Zoals veel industrieën heeft Xbox echter te maken met wereldwijde vertragingen bij de verzending, dus het kan iets later zijn dan verwacht. Xbox laat binnenkort meer details weten over hoe fans een paar kunnen bemachtigen!

Bron en foto © xbox

Vorig artikelHome Connect Plus: het slimme huis in een app verovert Nederland
Volgend artikelWeek tegen Kindermishandeling: Kikid introduceert digitale les in samenwerking met Numidia