Home Games WarioWare: Get It Together! verschijnt deze week voor de Nintendo Switch

[video] WarioWare: Get It Together! verschijnt deze week voor de Nintendo Switch

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september 2021 voor de Nintendo Switch – en dit keer moeten spelers Wario en zijn crew helpen om te ontsnappen uit een hele wereld aan microgames. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix – met 10 hectische spelstanden voor maximaal vier spelers – en online-uitdagingen. Bekijk de WarioWare: Get It Together! – Overview trailer (Nintendo Switch) om de even snelle als maffe microgames in actie te zien.

Kun je niet wachten? Ga dan naar de Nintendo eShop, download de gratis demo en neem meteen een voorproefje op de actie.

Spelers kunnen niet alleen Wario besturen maar ook de rest van de crew, en hun ongekend absurde vaardigheden gebruiken om honderden microgames te voltooien. Geef een Joy-Con aan een vriend of gebruik elk een eigen Nintendo Switch-systeem in de lokale draadloze multiplayerstand* om samen de verhaalstand te spelen of in de doldwaze Megamix te duiken. In de Megamix kun je zelfs met vier spelers tegelijk tegen elkaar strijden! Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de Wario-beker met wekelijkse uitdagingen of online strijden voor een hoge plek op de wereldranglijst.**

WarioWare: Get It Together! verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand voor één of twee spelers, de Megamix met lokale multiplayer, de wekelijkse uitdagingen van de Wario-beker en de online klassementen van de Ranglijststand. Daarnaast is er in de Nintendo eShop een gratis demo van de game beschikbaar voor spelers die een voorproefje willen nemen op de maffe microgameswereld van Wario en zijn vrienden.

Bron en foto © Nintendo

Vorig artikel[video] Eddie Vedder geeft preview van nieuw soloalbum met ‘Long Way’
Volgend artikel[video] Elton John kondigt All Star ‘Lockdown Sessions’-album aan