Home Games Saints Row: Maak een trip door de gedetailleerde, levendige wereld van...

[video] Saints Row: Maak een trip door de gedetailleerde, levendige wereld van Santo Ileso

Deep Silver en Volition onthullen vandaag de Welcome To Santo Ileso-trailer die laat zien welke ambitieuze plannen de ontwikkelaar heeft voor de evolutie van de beruchte Saints Row-franchise.

De nieuwste trailer levert een schat aan informatie van de creatieve geesten bij Volition en biedt een exclusieve eerste blik op verbluffende gameplay-momenten en de spannende nieuwe wereld van Saints Row. Daarnaast is in de trailer de Amerikaanse acteur Bryce Charles te horen als stem van de default-baas in de game, en krijgen spelers een indruk van de rivaliserende gangs, frisse toon en nieuwe personages. Dit alles binnen de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit.

Spelers die hun avontuur in Saints Row in stijl willen beginnen, kunnen nu de Notorious Edition* pre-orderen. Deze biedt namelijk vanaf de lancering een schat aan must-have goodies om de Saints Row-ervaring mee te pimpen.

Inhoud Notorious Edition:

Het volledige Saints Row-spel; het Idols Anarchy Pack, met daarin een gedigitaliseerde Idols DJ-helm, een even fraaie als brute Idols Twinkle-knuppel en een neonverlichte Scrambler-bike; het Saints Criminal Customs-pakket, een digitaal pakket voor pre-orders van fysieke producten met daarin de Saints Custom Convertible-auto en de Saints Custom Stab-jas; de Los Panteros American Muscle-bundel – met de Los Panteros ‘El Lanzador’ Heavy Weapon-skin en Custom ‘Fury’-motorfiets; de uitbreidingspas voor drie extra afleveringen, en Saints Row: The Third Remastered.

Daarnaast wordt tot 2 september elke aankoop van Saints Row via de Epic Games Store beloond met een exemplaar van  Saints Row: The Third Remastered.

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor de Xbox One en Xbox Series X|S, de alles-in-een-games-en-entertainment-systemen van Microsoft, de PlayStation® 4- en de PlayStation® 5-computerentertainmentsystemen en de Epic Games Store voor pc.

*De Notorious Edition is tijdelijk en alleen fysiek verkrijgbaar. Er zijn zowel fysiek als digitaal drie verschillende versies om uit te kiezen.

Bron en foto’s © Deepsilver

Vorig artikelRihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 3 keert exclusief terug op Amazon Prime Video
Volgend artikel[Review] Trust GXT 863 Mazz keyboard