Home Games Riders Republic Beta nu speelbaar voor iedereen

[video] Riders Republic Beta nu speelbaar voor iedereen

De Beta voor Riders Republic is nu voor iedereen beschikbaar tot en met 28 augustus met cross-play voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en PC via de Epic Games Launcher en Ubisoft Connect. Er is tevens geen registratie vereist om aan de slag te gaan met de Beta.

De Riders Republic Beta geeft spelers een voorproefje van drie carrières: Bike Races, Snow Tricks en Air Sports (rocket wing en wingsuit). Verder nemen spelers deel aan verschillende multiplayermodi die worden ontgrendeld gedurende de Beta, waaronder:

Vanaf vandaag:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.
  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.
  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

Vanaf 27 augustus:

  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Alle multiplayermodi en carrière-events ervaren spelers met tot wel vijf andere riders. Tevens is de Beta voor alle riders een eerste training om vervolgens hun vaardigheden op de proef te stellen in toekomstige competities.

Voor meer informatie over de Riders Republic Beta, waaronder een volledig schema van PvP-events, ga naar:

https://ridersrepublic.com/beta-open-to-all    

Riders Republic is vanaf 28 oktober 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

*Riders Republic geeft meer dan 50 spelers weer op next-gen consoles en PC’s, en meer dan 20 spelers op de vorige generatie consoles.

Bron en foto © Ubisoft

Vorig artikel[VIDEO] Wie is de echte vijand in The Dark Pictures Anthology : House of Ashes?
Volgend artikel[video] Park Beyond aangekondigd